آیا مصرف شربت آدی ژل دربارداری مجاز هست؟ اشکالی نداره عزیزم. سلام،میتوانید مصرف کنید. سلام مصرف شربت آلومینیوم ام جی بلامانع است. منعی نداره. سلام مشکلی ندارد. سلام. اگر مشکل کلیوی و یبوست ندارین میتونین استفاده کنین. سلام عزیزم اشکالی ندارد.

شربت , آدی , بارداری , شربت آدی ژل

سلام من درهفته ۳۳ بارداری هستم ب شدت اسیدمعده ورفلاکس دارم میتونم ازشربت آدی ژل R (آلمنیوم منزیم ضداسید)استفاده کنم؟
روی جنینم تاثیربدی نداره؟؟

7
1

آیا مصرف شربت آدی ژل دربارداری مجاز هست؟ شربت , آدی , بارداری , شربت آدی ژلاشکالی نداره عزیزم

0

آیا مصرف شربت آدی ژل دربارداری مجاز هست؟ شربت , آدی , بارداری , شربت آدی ژلسلام،میتوانید مصرف کنید

3

آیا مصرف شربت آدی ژل دربارداری مجاز هست؟ شربت , آدی , بارداری , شربت آدی ژلسلام مصرف شربت آلومینیوم ام جی بلامانع است

7

آیا مصرف شربت آدی ژل دربارداری مجاز هست؟ شربت , آدی , بارداری , شربت آدی ژلمنعی نداره

2

آیا مصرف شربت آدی ژل دربارداری مجاز هست؟ شربت , آدی , بارداری , شربت آدی ژلسلام مشکلی ندارد

1

آیا مصرف شربت آدی ژل دربارداری مجاز هست؟ شربت , آدی , بارداری , شربت آدی ژلسلام. اگر مشکل کلیوی و یبوست ندارین میتونین استفاده کنین

4

آیا مصرف شربت آدی ژل دربارداری مجاز هست؟ شربت , آدی , بارداری , شربت آدی ژلسلام عزیزم اشکالی ندارد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

وقت بخیر. در مورد استفاده از شربت آدی ژل در بارداری، توصیه می شود به طور کلی داروهایی که ممکن است واکنش های جانبی داشته باشند یا بر روی جنین تاثیر بگذارند تا حد امکان در طول بارداری استفاده نشوند، مگر در صورتی که طبیب متخصص شما احتیاج ضروری به آن را تشخیص دهد.در مورد شربت آدی ژل، تا آنجا که ما می دانیم، تاکنون هیچ گزارش مستندی در مورد تاثیر مضر بر روی جنین وجود ندارد. با این حال، همیشه باید با پزشک خود مشورت کنید قبل از شروع هر داروی جدید در حین بارداری.

با توجه به شرایط بارداری و تأثیرات احتمالی داروها بر جنین، مهم است که قبل از استفاده از هر دارویی با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. شربت آدی ژل شامل ترکیباتی مانند آلومینیوم و منزیم است که به طور کلی برای کاهش اسید معده استفاده می‌شوند. در بارداری، مصرف این داروها معمولا تحت نظر پزشک و با احتیاط انجام می‌شود زیرا ممکن است مصرف طولانی‌مدت آنها به اختلالات الکترولیتی منجر شود. با این حال، این داروها معمولاً برای استفاده کوتاه‌مدت و در مقادیر محدود به منظور کنترل رفلاکس اسید معده بی‌ضرر تلقی می‌شوند. مهمترین توصیه این است که همیشه با پزشک معالج خود مشورت کرده و دستورات او را رعایت کنید.