آیا مصرف اسنترا برای کودکان مضرر میباشد؟ با سلام، خیر ، دارو را طبق تجویز مصرف کنند و حتما دوره درمان را کامل نمایند.ویزیت های منظم داشته باشند.. سلام خیر مصرف دارو مشکلی ندارد. مراجعه منظم به روانپزشک داشته باشید تا با توجه به میزان پاسخ دهی به دارو یا عوارض احتمالی ، برای ادامه درمان تصمیم گیری شود.در نظر داشته باشید که بهبود وسواس نیاز به زمان بیشتری دارد و البته روان درمانی + دارو نتیجه بهتری از مصرف دارو به تنهایی خواهد داشت..

اسنترا , اسمت , کودکان

دختر کلاس پنجمی ۳ ماه کامل درس خواند بعد دچار افسردگی شد و اضطراب شدید و وسواس به طوری که در مورد همه چیز وسواس دارد اسمت را برایش تجویز کردند افسردگی اش خوب شد ولی تکرار آنچه در ذهنش است و وسواس رفع نشد وبه شدت عصبی شده اسمت را برایش ضرر ندارد؟

2
0

آیا مصرف اسنترا برای کودکان مضرر میباشد؟ اسنترا , اسمت , کودکانبا سلام، خیر ، دارو را طبق تجویز مصرف کنند و حتما دوره درمان را کامل نمایند.ویزیت های منظم داشته باشند.

1

آیا مصرف اسنترا برای کودکان مضرر میباشد؟ اسنترا , اسمت , کودکانسلام خیر مصرف دارو مشکلی ندارد. مراجعه منظم به روانپزشک داشته باشید تا با توجه به میزان پاسخ دهی به دارو یا عوارض احتمالی ، برای ادامه درمان تصمیم گیری شود.در نظر داشته باشید که بهبود وسواس نیاز به زمان بیشتری دارد و البته روان درمانی + دارو نتیجه بهتری از مصرف دارو به تنهایی خواهد داشت.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

اسسنترا یک داروی ضدافسردگی است که عمدتا در درمان افسردگی بزرگسالان استفاده می‌شود. در برخی موارد، پزشکان ممکن است آن را برای درمان اختلالات خلق و خو در کودکان و نوجوانان تجویز کنند. با این حال، مصرف آن باید تحت نظارت دقیق یک پزشک باشد زیرا این دارو ممکن است باعث ایجاد عوارض جانبی مثل اختلالات خواب، اضطراب و یا حتی افزایش رفتارهای خودخطا بشود. قبل از تصمیم گیری در مورد مصرف این دارو برای کودکان، همیشه با یک متخصص مشورت کنید.

اسنترا (سرترالین) یک SSRI (مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین) است که برای درمان افسردگی، اضطراب، و وسواس فکری-عملی استفاده می‌شود. مصرف این دارو در کودکان باید با دقت و تحت نظارت پزشک انجام شود. اگرچه اسنترا می‌تواند علائم افسردگی را کاهش دهد، اما ممکن است برخی علائم اضطراب و وسواس بهبود نیابند یا حتی تشدید شوند. عوارض جانبی احتمالی شامل تحریک‌پذیری، تغییرات خلقی، و افزایش افکار وسواسی است. اگر کودکتان دچار عوارض جانبی شدید، حتماً با پزشک مشورت کنید. استفاده از اسنترا باید به‌دقت توسط پزشک تنظیم شود تا از بروز عوارض جدی جلوگیری شود.