علائم نارسایی قلبی چیست؟

سلام پدرم ۵۰ سالشونه دچار سکته قلبی ناشی از گرفتگی رگ lad شدن. که انژیوپلاستی کردن و تحت چکاپ هستتد در اکو عضله بالایی قلب به نظر کار نمیکند از موقعی که اینو فهمیدم حالم خیلیی بده از همین اصلا متوجه شدیم سکته کردن چون علائم شدید نداشتن فقط درد قفسه سینه بود الان یعنی ایشون دچار نارسایی قلبی شدن؟ این کار نکردن عضله خیلی چیز خطرناکیه؟ تروخدا کمک کنید

0

متاسفانه اگر مدت بیش از 90 دقیقه بگذرد و بعد به بیمارستان مراجعه شود سکته قلبی اثار غیر قابل برگشت بر روی عضله قلب ایجاد میکند. البته این بسته به وسعت انفارکتوس متفاوت است. با انجام انژیوپلاستی میتوان از گسترش اسیب به عضله قلب جلوگیری کرد.خوشبختاته درمانهای دارویی بسیاری وجود دارد که به بهبود قدرت انقباض قلب کمک میکنند و ناحیه اسیب دیده ولی هنوز زنده را تقویت کرد. باید دید قدرت انقباض قلب را چقدر محاسبه کرده اند.

دکتر زهره رهگذر

متخصص قلب و عروق
دکتر زهره رهگذر
0

دوست عزیز اگر آنژیو پلاستی در فاصله کوتاهی از وقوع سکته انجام نشود و زمان بگذرد متاسغانه آن قسمت که دچار سکته شده آسیب دیده و کارکرد خود را از دست میدهد که این می تواند منجر به کاهش قدرت پمپاژ خون یا همان نارسایی قلب شود.در مورد پدر شما باید شدت این نارسایی با اکوکاردیوگرافی مشخص شده و بر اساس آن درمان دارویی مناسب شروع گردد.

دکتر امیر اسلامیه

فلوشیپ بالون آنژیوپلاستیمتخصص قلب و عروق
دکتر امیر اسلامیه
0

سلام تشخیص نارسایی قلبی توسط اکو داده میشه.ممکنه درجات خفیفش خیلی تو فعالیت روزمره تاثیر نداشته باشه.ولی در موارد شدید خطرناک و نیاز به پیگیری منظم و مراجعه به متخصص قلب داره.در صورتی که بیمار تون نیاز به انژیوپلاستی در سایر عروق نداشته باشند،با مصرف منظم دارو انتظار بهبود در علائم و به صورت مختصر در عملکرد قلبی در اکو خواهیم داشت.

دکتر فاطمه نعمتی

متخصص قلب و عروق
دکتر فاطمه نعمتی
0

سلام مدارک پزشکی نوار قلب اکو خلاصه پرونده لیست و نحوه مصرف دارو ها رو ارسال کنید لازمه به درمانگاه نارسایی قلب مراجعه کنید

دکتر اسفندیار اسدی پور

فلوشیپ نارسایی قلبمتخصص قلب و عروق
دکتر اسفندیار اسدی پور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

خوشحالم که به سؤالات شما در مورد نارسایی قلبی پاسخ می‌دهم. نارسایی قلبی به مجموعه علائم و عوارضی گفته می‌شود که ناشی از عدم توانایی قلب در پمپاژ مناسب خون به اندازه کافی به سایر اعضای بدن می‌باشد. علائم شایع نارسایی قلبی شامل خستگی، ضعف، کاهش توان فیزیکی، افزایش وزن ناگهانی، تنگی نفس و اسفناج می‌باشد. نارسایی قلبی می‌تواند خطرات جدی برای سلامتی فرد ایجاد کند از جمله خستگی شدید، تورم و مشکلات ریوی. برای پیشگیری از نارسایی قلبی، حفظ وزن سالم، تغذیه مناسب، ورزش منظم و تنظیم مصرف نمک مفید است. همچنین، از مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق و درمان به موقع، می‌توانید از پیشرفت بیماری جلوگیری کنید. امیدوارم شما و پدر عزیزتان بهبود یابید.