مصرف کابرلین در بارداری خطرناک است؟

سلام و وقت به خیر
من در هفته چهارم بارداری هستم. سابقه دو بار سقط دارم.به علت پرولاکتین بالا دچار ناباروری شدم و با مصرف قرص کابرلین بارداری صورت گرفته است.
۱) آیا مصرف قرص کابرلین را در بارداری ادامه دهم؟ با توجه به اینکه با قطع مصرف بالافاصله پرولاکتین افزایش می یابد.
۲) با توجه به اینکه بررسی های متعدد علتی برای سقط های من نشان نداده، ممکن است سقط ها ناشی ازپرولاکتین بالا باشد؟
بسیار سپاسگزارم

0

با عرض ادب، در حالت کلی ادامه ی مصرف کابرگولین در بارداری توصیه نمی شود مگر به دلیل آدنوم های هیپوفیز تجویز شده باشد. در این رابطه فقط و حتما با پزشک معالج تان مشاوره بفرمایید! ضمنا تاثیر پرولاکتین بالا بر سقط مکرر از نظر علمی مورد بحث بوده و اثبات شده نمی باشد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
-1

سلام عزیزم معمولا در بارداری نمیدهند حتما باید پزشک خودتان نظر بدهند و نگران افزایش پرولاکتین نباشید فقط باید از نظر دوبینی و بعضی علائم تحت نظر پزشک محترمتان باشید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

سلام عزیزم. کابرگولین در بارداری باید قطع شود

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

مصرف کابرلین در بارداری باید توسط پزشک مراقبت از بارداری شما توقف یابد. در بیشتر موارد، قرص کابرلین را می توان گفت که برای بارداران ایمن است، اما باید بازبینی شود اگر پرولاکتین شما در حین بارداری افزایش می یابد. سقط همچنین می تواند ناشی از پرولاکتین بالا باشد، اما این در همه موارد برقرار نیست. بهترین راه برای مدیریت این شرایط با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

سلام و وقت به‌خیر. مصرف کابرلین (کابرگولین) در بارداری باید با توجه به نظر پزشک متخصص صورت گیرد. کابرلین معمولاً برای کاهش سطح پرولاکتین در زنانی که مشکلاتی همچون ناباروری دارند استفاده می‌شود. اگر سطح پرولاکتین شما بالاست و با قطع مصرف دارو افزایش می‌یابد، ادامه مصرف آن ممکن است لازم باشد. با این حال، پزشک شما باید مزایا و خطرات مصرف آن را در دوران بارداری به دقت ارزیابی کند. علاوه بر این، اطلاعات موجود نشان می‌دهد که سطوح بالای پرولاکتین می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند ناباروری و احتمالاً افزایش خطر سقط جنین شود، اما ارتباط قطعی بین پرولاکتین بالا و سقط ایجاد نشده است. بنابراین، توصیه می‌شود با پزشک خود مشورت کنید تا تصمیمی مناسب بر اساس شرایط بالینی شما بگیرد. در نهایت، توصیه می‌شود در طول بارداری تحت پایش دقیق قرار بگیرید و هرگونه نگرانی را با تیم درمانی خود در میان بگذارید.