چسبندگی لابیا؟

با سلام. دکتر برای دختر سه سالم از سن شش ماهگی تشخیص چسبندگی لابیا دادن. همون موقع از پماد استرومارین استفاده کردم که بعد دو هفته خوب شد.اما بعد چند ماه دوباره عود کرد.تو سن دو سالگی بردمش پیش یه متخصص زنان که پماد ایکویین داد و خوب شد. اما بعد دو سه ماه باز برگشت کرد.و منم دیگه برا ویزیت دوباره نبردم. الان با این شرایط من باید چیکار کنم. استفاده مجدد از اون پماد ها صلاح هست.یا فایده ای نداره؟ درمان اساسی چیه؟؟

0

سلام ابتدا با مصرف پماد باید چسبندگی کم شود و سپس با برش کوچک امکان جدا کردن لابیا وجود دارد

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
0

سلان عزیزم بعد از زدن این کرمها باید لابیا در صورت نیاز باز شود و با کرم از گروه دیگری که عوارض استروژن ندارد مدتی استفاده شود که عود نکند

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

سلام ابتدا کرم استروژن استفاده شود و بعد از بازکردن لبیا کرم چرب کننده مصرف شود تا دوباره ایجاد نشود

دکتر آزیتا درابادی زارع

جراح و متخصص زنان ، زایمان - کولپوسکوپی
دکتر آزیتا درابادی زارع
1

با سلام، طول درمان با کرم های حاوی استروژن نظیر اکویین و استرومارین حدود یک ماه، و در صورت استفاده از کرم های حاوی استرویید سه ماه می باشد. پس از تکمیل دوره ی درمان با داروهای ذکر شده و جدا شدن لابیا ، باید به منظور جلوگیری از چسبندگی مجدد به مدت یکسال از چرب کننده هایی نظیر وازلین استفاده شود. نهایتا در نظر داشته باشید که این موضوع غالبا در زمان بلوغ بهبود پیدا می کند و تا زمانی که برای کودک مشکلات دفع ادرار ایجاد نکرده نگران کننده نمی باشد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
2

سلام عزیزم باید حداقل دو هفته پماد اکویین را استفاده کرده و در فواصل مصرف و پس از اتمام پماد از وازلین استفاده کنید و به هیچ عنوان از کشش برای جداسازی لبی ها استفاده نکنید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

چسبندگی لابیا دوران کودکی معمولاً خودبخود با افزایش سطح استروژن دختر هنگام نزدیک شدن به بلوغ رفع می شود. در بسیاری از موارد، استفاده از کرمهای هورمونی مانند استرومارین و ایکویین به درمان موقت کمک می کند. ولی برای موارد مشکل ساز، بهتر است با پیگیری قرار ویزیت با پزشک متخصص زنان تا بررسی دقیق‌تر و پیشنهاد درمان های دیگر در صورت لزوم اقدام شود.