راههای درمانی چسبندگی لابیا چیست؟

سلام.من دخترم چسبندگی لابیا داشت رفتیم دکتر با دست باز کردن یه هفته ای که برا جیش کردن مشکل داشت با گریه جیش میکرد و تو شلوارش.الان بعد دوماه فکنم باز داره میچسبه باید چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید.

0

با سلام، طول درمان با کرم های حاوی استروژن نظیر اکویین و استرومارین حدود یک ماه ، و در صورت استفاده از کرم های حاوی استرویید سه ماه می باشد. پس از تکمیل دوره ی درمان با داروهای ذکر شده و جدا شدن لابیا ، باید به منظور جلوگیری از چسبندگی مجدد به مدت یکسال از چرب کننده هایی نظیر وازلین استفاده شود. نهایتا در نظر داشته باشید که این موضوع غالبا در زمان بلوغ بهبود پیدا می کند و تا زمانی که برای کودک مشکلات دفع ادرار ایجاد نکرده نگران کننده نمی باشد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

سلام بعد از باز کردن چسبندگی لابیا باید حداقل تا دو ماه چرب کردن ناحیه ناحیه باز شده انجام شود.

دکتر شکوفان علیزاده

متخصص کودکان
دکتر شکوفان علیزاده
0

سلام عزیزم معمولا بعد از مصرف دارو و باز کردن لابیا تا چند ماه ممکن است کودک نیاز به درمان های پیشگیری کننده داشته باشد مجددا به پزشکتان مراجعه کنید جای نگرانی ندارد مطمئنا به درمان ها جواب می دهند

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

کودک باید معاینه بشه شاید چسبندگی مجدد نباشه

دکتر سیده زهرا فرزادفرد

متخصص کودکان ونوزادان
دکتر سیده زهرا فرزادفرد
5

پست چسبندگی لابیا را د پیج اینستام مطالعه کنید dr_hakimian

دکتر ندا سادات حکیمیان

متخصص نوزادان، کودکان و نوجوانان _ رش...
دکتر ندا سادات حکیمیان
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

چسبندگی لابیا یک حالت معمول در دختران نوپا است که ممکن است نیاز به درمان داشته باشد. روش‌های مختلفی برای درمان وجود دارد. گاهی اوقات، با استفاده از کرم‌های توپیکال استروآید، می‌توان این مشکل را حل کرد. در بعضی موارد، ممکن است لازم باشد که یک عمل جراحی ساده انجام دهید تا لابیا را دوباره باز کنید. هر دو روش باید توسط یک پزشک مجرب در این زمینه انجام شود. اگر بعد از درمان، عوارضی مثل خونریزی یا عفونت رخ دهد، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

چسبندگی لابیا، به خصوص در کودکان، یک مشکل شایع است که ممکن است باعث بروز مشکلاتی مانند درد یا دشواری در ادرار کردن شود. اگر چسبندگی عود کرده است، مهم است که به یک پزشک متخصص اطفال یا متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید تا راهنمایی‌های مناسب دریافت کنید. درمان‌های مختلفی مانند کرم‌های استروئیدی یا نرم‌کننده‌ها ممکن است تجویز شوند. در مواردی که چسبندگی شدید باشد و به درمان‌های دارویی پاسخ ندهد، باز کردن چسبندگی ممکن است لازم باشد. برای پیشگیری از برگشت چسبندگی، حفظ بهداشت مناسب و استفاده از کرم‌های نرم‌کننده توصیه می‌شود. همچنین، از صابون‌ها و محصولات شیمیایی حاوی تحریک‌کننده‌ها در ناحیه تناسلی کودکان اجتناب کنید.