برای درمان بیماری کرمک در کودکان زیر دو سال چه توصیه ایی میشود؟

دخترم یک سال و ۱۰ ماهشه اخیرا متوجه شدم که بیماری کرمک )انگل گرفته چه داروی مناسب سنش هست؟ آیا میتونم مبندازول بهش بدم ؟؟

-1

سلام عزیزم درمان کرمک در مراحل ابتدایی ، رعایت بهداشت و شستشوی منظم دستها و حمام روزانه کودک مبتلا به ویژه صبح وقتی از خواب بیدار میشه و شستشوی مرتب لباسهای زیر و ملحفه کودک می باشد. برای کودک بالای دو سال و تمامی افراد خانواده بجز فرد باردار، یک قرص مبندازول و تکرار آن هفته بعد می باشد. پس برای کودک زیر دو سال و افراد باردار ، نمی توان مبندازول داد. کودک زیر دو سال شربت پیپرازین توصیه شده که دوز آن 65 میلی گرم بازای هر کیلو وزن که برای کودک شما حدودا ۴ سی سی روزانه برای ۷ روز پیاپی می باشد و تکرار همین برنامه ، بعد یک هفته فاصله است ، منتها متاسفانه، این شربت بسیار نایاب شده است .

دکتر نسرین منبع جود

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر نسرین منبع جود
1

البته گفته خود رو اصلاح می کنم ، در درمان کرمک یا اکسیور در افراد بالای دو سال غیر باردار یک عدد خورده شود وتکرار درمان مبندازول دو هفته بعد ، یعنی به فرض اگه روز چهارشنبه یک عدد خوردید دو هفته بعد چهارشنبه یک عدد خورده میشه. ولی در کودکان زیر ۲ سال شربت پیپرازین با دوز ۶۵ میلی گرم بازای هر کیلو وزن یا ۰/۴ سی سی بازای هر کیلو وزن ،روزانه در ساعت مشخص مثلا هر روز ۵ بعد از ظهر یک هفته روزانه داده شود و یک هفته فاصله و دوباره یک هفته روزانه داده شود.

دکتر نسرین منبع جود

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر نسرین منبع جود
2

درین سن شربت پیپرازین داده میشه.ولی سایر افراد خانواده هم باید مبندازول رو مصرف کنن.شستن لباس زیر با آب داغ و گذاشتن جلو آفتاب.تکرار دارو یک هفته بعد برای همه اعضا خانواده.پیپرازین هم با نسخه داده میشه فقط و باید به پزشک مراجعه کنید

دکتر نسیم مه

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر نسیم مه
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درمان کرمک در کودکان زیر دو سال باید بر اساس تجویز پزشک انجام شود. مبندازول یکی از داروهایی است که برای درمان این بیماری مورد استفاده قرار می گیرد، اما با توجه به سن کودک، استفاده از آن بدون نظارت پزشک توصیه نمی شود. حتما برای این موضوع به پزشک مراجعه نمائید.

کرمک یکی از رایج‌ترین عفونت‌های انگلی در کودکان است که بیشتر از طریق تماس با تخم‌های آلوده منتقل می‌شود. برای کودکان زیر دو سال، معمولاً درمان دارویی با احتیاط انجام می‌شود. مبندازول، که به عنوان یک داروی ضدانگلی استفاده می‌شود، برای کودکان زیر دو سال توصیه نمی‌شود، مگر با تجویز و نظارت دقیق پزشک کودک. در عوض، شستشوی مکرر دست‌ها، تغییر روزانه لباس زیر، و تمیز کردن منزل و لوازم شخصی به عنوان اقدامات پیشگیری و بهبود وضعیت مناسب است. توصیه می‌شود که جهت درمان قطعی و مشاوره دقیق، حتماً با پزشک متخصص کودکان مشورت نمایید.