آیا تزریق داروی ضد انعقادی میتواند مضر باشد؟ با سلام. داروی ضدانعقادی که احتمالا برای شما تجویز شده است بصورت زیر جلد و در نواحی مشخص تزریق می گردد . بنابراین مستقیما نمی توانسته در محل عصب فمورال باعث اسیب گردد. نکته دیگر اینکه معمولا هماتوم های موضعی در بیماران تحت درمان با ضدانعقاد دردناک و متورم و گاهی کبودرنگ هستند و تشخیص داده می شوند اما شما اشاره ای به علایم نکردید..

انعقادی , تزریق , متادون

با سلام
خدمت پزشکان عزیز
من دو سال پیش به دلیل مصرف متادون و قرص کلونازپام دچار مسمویت دارویی و ماهش هوشیاری شدم
در اورژانس پزشکان تشخیص سکته ناقص داده اند و اقدام به تزریق داروی ضدانعقادی هر دوازده ساعت یک بار وهمچنین تزریق داروی نالکسون کرده اند موقع ترخیص متوجه بی حسی پای چپ خود شدم که در مراجعه به پزشک مغز واعصاب متو جه اسیب عصب فمورال خود شدم اکنون بعد از دو سال خانه نشین شده ام
خواهش میکنم من را راهنمایی کنید در اینترنت سرچ کردم اسیب فمورال اغلب ناشی از هماتومهای مصرف ضدانعقادی میباشد

1
0

آیا تزریق داروی ضد انعقادی میتواند مضر باشد؟ انعقادی , تزریق , متادونبا سلام. داروی ضدانعقادی که احتمالا برای شما تجویز شده است بصورت زیر جلد و در نواحی مشخص تزریق می گردد . بنابراین مستقیما نمی توانسته در محل عصب فمورال باعث اسیب گردد. نکته دیگر اینکه معمولا هماتوم های موضعی در بیماران تحت درمان با ضدانعقاد دردناک و متورم و گاهی کبودرنگ هستند و تشخیص داده می شوند اما شما اشاره ای به علایم نکردید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تزریق داروهای ضدانعقادی ممکن است برای برخی افراد خطرناک باشد، به ویژه اگر از این داروها بدرستی استفاده نشود. امکان وقوع عوارض جانبی مانند هماتوم (جمع شدن خون زیر پوست) و اسیب به عصب‌ها و عروق در ناحیه تزریق وجود دارد. اگر احساس هر گونه علائم غیرعادی بعد از تزریق داروی ضدانعقادی داشتید، بهتر است فوراً به پزشک مراجعه کنید. همچنین، اگر مشکوک به وقوع عوارض جانبی از داروهای ضدانعقادی هستید، حتماً با پزشک خود مشورت کنید و تمام سوابق پزشکی و دارویی خود را به او اطلاع دهید.