عوارض داروی آسنترا چیست؟ سلام. اسنترا جزو داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین هست و برای درمان اختلالات اضطرابی کاربرد دارد و جزو داروهای کم عارضه محسوب میشود. با سلام آسنترا داروی ضد اضطراب و ضد افسردگی است ،که عوارض خفیفی مانند،افزایش وزن خفیف،خمیازه،کاهش میل جنسی.را میتواند داشته باشد. با سلام یکی از مهمترین عواملی که باعث اختلالات پوستی میشود اختلالات مربوط به اعصاب و روان می باشد و بیمارانی که دچار اضطراب و افسردگی هستند عوارض پوستی در آنها شایع است و ناراحتی پوستی آنها ثانویه به ناراحتی اعصاب و روان می باشد و باید عامل اصلی که اعصاب و روان است آن را درمان کرد و به همین مناسبت پزشک متخصص پوست برای شما داروی اعصاب تجویز کرده و و حتما فوایدش خیلی بیشتر از عوارض خواهد بود و خوردن مرتب این دارو به صلاح شما می باشد. با سلام در صورت وجود اضطراب و استرس جهت درمان بهتر است توسط متخصص اعصاب و روان ویزیت گردید.. سلام به شما. اسنترا برای درمان اختلالات اضطرابی داروی مناسبی است. اما تجویز آن می بایست توسط متخصص روانپزشکی صورت گیرد. چرا که مساله تنها تجویز نیست. می بایست تشخیص به طور دقیق مشخص شود. در بعضی از افراد که زمینه اختلال دوقطبی در آنها باشد تجویز این دارو مناسب نیست. بعلاوه می بایست بر اساس پارامترهایی طول مدت درمان نیز توسط روانپزشک تعیین شود و از سوی دیگر احتمالا نیاز به تنظیم دز با توجه به عوارض احتمالی و میزان پاسخدهی خواهد بود. البته اسنترا داروی کم عارضه ای است اما از عوارض شایع آن علائم گذرای گوارشی و تغییراتی در خواب است. در مجموع توصیه می کنم برای درمان اضطراب حتما تحت نظر روانپزشک قرار بگیرید تا درمان به شکل اصولی و دقیق صورت گیرد..

آسنترا , موضوعی , داروی آسنترا , عوارض

با سلام،
من برای موضوعی به متخصص پوست مراجعه کردم. ایشون ضمن داروهای پوستی، به من آسنترا تجویز کردن برای اضطرابی که داشتم. سوالم این هست که این دارو دارای عوارض هست؟ و اینکه اگر بخوام بعد مدتی مصرف دارو رو قطع کنم آیا عوارضی داره و ممکنه مشکل رو بیشتر بکنه؟

5
0

عوارض داروی آسنترا چیست؟ آسنترا , موضوعی , داروی آسنترا , عوارضسلام. اسنترا جزو داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین هست و برای درمان اختلالات اضطرابی کاربرد دارد و جزو داروهای کم عارضه محسوب میشود

3

عوارض داروی آسنترا چیست؟ آسنترا , موضوعی , داروی آسنترا , عوارضبا سلام آسنترا داروی ضد اضطراب و ضد افسردگی است ،که عوارض خفیفی مانند،افزایش وزن خفیف،خمیازه،کاهش میل جنسی.را میتواند داشته باشد

0

عوارض داروی آسنترا چیست؟ آسنترا , موضوعی , داروی آسنترا , عوارضبا سلام یکی از مهمترین عواملی که باعث اختلالات پوستی میشود اختلالات مربوط به اعصاب و روان می باشد و بیمارانی که دچار اضطراب و افسردگی هستند عوارض پوستی در آنها شایع است و ناراحتی پوستی آنها ثانویه به ناراحتی اعصاب و روان می باشد و باید عامل اصلی که اعصاب و روان است آن را درمان کرد و به همین مناسبت پزشک متخصص پوست برای شما داروی اعصاب تجویز کرده و و حتما فوایدش خیلی بیشتر از عوارض خواهد بود و خوردن مرتب این دارو به صلاح شما می باشد

0

عوارض داروی آسنترا چیست؟ آسنترا , موضوعی , داروی آسنترا , عوارضبا سلام در صورت وجود اضطراب و استرس جهت درمان بهتر است توسط متخصص اعصاب و روان ویزیت گردید.

0

عوارض داروی آسنترا چیست؟ آسنترا , موضوعی , داروی آسنترا , عوارضسلام به شما. اسنترا برای درمان اختلالات اضطرابی داروی مناسبی است. اما تجویز آن می بایست توسط متخصص روانپزشکی صورت گیرد. چرا که مساله تنها تجویز نیست. می بایست تشخیص به طور دقیق مشخص شود. در بعضی از افراد که زمینه اختلال دوقطبی در آنها باشد تجویز این دارو مناسب نیست. بعلاوه می بایست بر اساس پارامترهایی طول مدت درمان نیز توسط روانپزشک تعیین شود و از سوی دیگر احتمالا نیاز به تنظیم دز با توجه به عوارض احتمالی و میزان پاسخدهی خواهد بود. البته اسنترا داروی کم عارضه ای است اما از عوارض شایع آن علائم گذرای گوارشی و تغییراتی در خواب است. در مجموع توصیه می کنم برای درمان اضطراب حتما تحت نظر روانپزشک قرار بگیرید تا درمان به شکل اصولی و دقیق صورت گیرد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

داروی آسنترا ممکن است عوارضی مثل خستگی، سردرد، اضطراب، تغییرات در اشتها یا وزن، اختلالات خواب و مشکلات گوارشی مانند به حالت تهوع، اسهال یا یبوست داشته باشد. عوارض جانبی سریع العبور هستند و با ادامه مصرف کم کم کاهش پیدا می‌کنند. در صورتی که مایل به قطع دارو هستید، باید زیر نظر و راهنمایی پزشک خود این کار را انجام دهید. ناگهانی قطع کردن آسنترا ممکن است باعث عوارض بازپسگیری شود و شرایط شما را بدتر می‌کند.

آسنترا (سرتالین) یک داروی ضدافسردگی از گروه مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) است. این دارو معمولاً برای درمان افسردگی، اضطراب، اختلال وسواس-اجباری (OCD)، و سایر مشکلات روانی تجویز می‌شود. عوارض جانبی رایج آسنترا ممکن است شامل حالت تهوع، خواب‌آلودگی، خشکی دهان، سرگیجه، عصبانیت یا بی‌قراری، اختلال در خواب، و کاهش وزن باشد. در برخی افراد، ممکن است عوارض جانبی نادری مانند مشکلات جنسی، افزایش تعریق، و تغییر اشتها نیز رخ دهد. در مورد قطع مصرف، بهتر است آسنترا را به صورت ناگهانی قطع نکنید. قطع ناگهان می‌تواند موجب بروز عوارض قطع مصرف شود که ممکن است شامل سرگیجه، اختلالات احساسات، تحریک‌پذیری، خواب آشفته، و اضطراب باشد. پزشکتان می‌تواند برنامه‌ای برای کاهش تدریجی دوز دارو ارائه دهد تا از بروز این مشکلات کاسته شود. همواره باید با پزشک خود در مورد هر گونه تغییر در دوز یا متوقف کردن دارو مشورت کنید. استفاده از این دارو باید تحت نظر پزشک باشد و در صورت مشاهده هرگونه عارضه ناخواسته، پزشک خود را مطلع سازید.