آب آوردن جزئی قلب خطرناک است؟ سلام مقدار مایع بسیار کمه تنها اقدام لازم پیگیری اکوکاردیوگرافیک هست. سلام نگران نباشید در نارسایی کلیه مزمن گاهی این اتفاق میفته و اگر هم شدیدتر بشه با افزایش دفعات دیالیز بهبود پیدا میکنه.ولی نکته مهم اینه که باید توسط اکوکاردیوگرافی مرتب چک بشه.

حدی , کلیه , قلب

سلام عذر میخوام با توجه به مشکل کلیه مادرم که زیر نظر دکتر متخصص کلیه هست و تا حدی تحت کنترل امروز تو اکو قلبش مقدار خیلی جزئی آب دیده شد دکتر گفت نیاز به دارو نیست خواستم مطمئن شم که بدون دارو قابله حله خطرناک نیست؟

2
0

آب آوردن جزئی قلب خطرناک است؟ حدی , کلیه , قلبسلام مقدار مایع بسیار کمه تنها اقدام لازم پیگیری اکوکاردیوگرافیک هست

-1

آب آوردن جزئی قلب خطرناک است؟ حدی , کلیه , قلبسلام نگران نباشید در نارسایی کلیه مزمن گاهی این اتفاق میفته و اگر هم شدیدتر بشه با افزایش دفعات دیالیز بهبود پیدا میکنه.ولی نکته مهم اینه که باید توسط اکوکاردیوگرافی مرتب چک بشه

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

آب آوردن قلب می تواند ناشی از مشکلات متعددی باشد، از جمله بیماری های کلیه. در برخی موارد، مقدار کمی از آب در قلب می تواند طبیعی باشد و نیاز به درمان نداشته باشد. برای مادر شما، به نظر می رسد که پزشک بر این باور است که این موضوع نیازی به نگرانی ندارد. با این حال، اگر نگران هستید یا وضعیت تغییر کرد، باید با پزشک متخصص کلیه مادرتان مشورت کنید.

آب آوردن در قلب یا افیوژن پیرامونی زمانی رخ می‌دهد که مایع اضافی در اطراف قلب تجمع می‌کند. معمولاً در صورتی که این افیوژن کم و بدون علائم است، نیازی به درمان دارویی ندارد و پزشک با کنترل علائم بیمار و بررسی‌های دوره‌ای وضعیت بیمار را پیگیری می‌کند. با این حال، در صورتی که علائم از جمله تنگی نفس، درد قفسه سینه، یا تورم در پاها و شکم ایجاد شود، ممکن است نیاز به بررسی و درمان ویژه‌ای باشد. بهتر است برای اطمینان بیشتر با پزشک متخصص خود در ارتباط باشید و از وی درباره احتمال انجام بررسی‌های بیشتر یا تغییر در سبک زندگی سوال کنید. در چنین شرایطی، پزشک تصمیم‌گیر اصلی درباره نیاز به دارو و روش‌های درمانی خواهد بود.