برخورد با نوجوان؟

سلام وقتتون بخیر
داداش من کلاس دهم هست وبه شدت سرش تو گوشیه از دی ماه که گوشی خریدن واینستا نصب کرده تا همین الان ۲۴ ساعت سرش تو گوشیه دائم تو اتاق و با گوشی ور میره .خیلی پرخاشگر شده درسم که هیچ نمی خونه هیچاا اول رفت یه رشته ویه مدرسه دولتی ولی توی اذر دیگه اون مدرسه نرفت ولج که من میخوام برم غیر انتفایی یه رشته دیگه الان پشیمونه و میگه کاش همون بودم .نه درس میخونه نه میره یه شغل یاد بگیره نه عین قبلش اخلاقش خوبه شده یه پسر بد اخلاق .کلی تغییر کرده ترو خدا راهنمایم کنید مامان خیلی تو فکره

3

سلام به شما. استفاده از گوشی در این سن نباید بدون محدودیت و مداوم باشد و لازم است بصورت قانونمند و متعادل استفاده شود. با توجه به سن نوجوانی ایشان دقت زیادی در برخورد با این مساله ضروری است و توصیه می کنم از یک درمانگر نوجوان در این خصوص حضورا کمک بگیرید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
1

باسلام باتوجه به مسایل مطرح شده حتما بصورت حضوری به روانپزشک مراجعه داشته باشید.و درمان را جدی بگیرید.

دکتر شهاب الدین بهرامی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکبورد تخصصی
دکتر شهاب الدین بهرامی
1

با سلام این مشکل گریبانگیر بسیاری از خانواده هاست در این رابطه والدین با جدی عمل کنند و فقط ساعاتی را اجازه استفاده از موبایل به فرزند خود بدهند. این یک حالت اعتیادی است که دست خود کودک نیست بلکه باید آنها را ساعاتی از گوشی دور کرد. در این زمینه باید مقتدرانه عمل کرد وگرنه اسیب جدی به روان و حتی جسم کودک ناشی از خستگی خواهد رساند بجز محتوایی که ممکن است کودکان و نوجوانان می بینند که شاید خیلی بد هم نباشد.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
1

سلام، نوجوانان در دوران نوجوانی بسیار رفتار های اعتیاد گونه از خودشون نشان میدن که تا حدی طبیعی هست ولی باید والدین کنترل بر گوشی داشته باشن و زمان مشخص برای استفاده از گوشی مشخص کنن، و سر حرف خودشون بایستند و تفییر ندن. زمانی که میذارن برای روزهای تعطیل و غیر تعطیل فرق داشته باشه . برنامه علمی باشه نه خیلی سختگیرانه و نه خیلی آزادانه. اگر تغییر نکرد از روانشناس حضوری مشاوره بگیرید.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

با سلام و وقت بخیر. بخشی از این رفتارها در قالب تغییرات دوران نوجوانی قابل توجیه و تبیین است. اما در صورتی که رفتارهای عادتی افراطی شود تاثیر مخرب بر دیگر ابعاد زندگی خواهد گذاشت. شما سعی کنید ورود چندانی نداشته باشید تا گارد ایشان بسته نشود و از والدین برای ارجاع به روانشناس مشورت داشته باشید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
1

سلام این رفتار خیلی غیر طبیعی نیست و فرد دوست داره از این جذابیتها بیشتر استفاده کند و والدین نگران بجای ایجاد رابطه با فرزند خود سعی میکنند که کنرل گری را اعمال کنند که میتواند آسیبهای بیشتری به جای بگذارد. والدین در چنین مواقعی بهتر است از خودشون برای شروع کنند و سعی کنند زیاد از گوشی استفاده نکند و وقت بیشتر ی را برای صحبت و ایجاد رابطه ایجاد کنند و این سب ارتباطی به فرزند سرایت می کنند و چنین والدی میتواند روشهای کنترل گری را اعمال کند.

مرکز مشاوره روانشناختی کاغذ سپید

سیدمحمد مومنی ، روانشناس بالینی
مرکز مشاوره روانشناختی کاغذ سپید