ویروس جدید چشمی همراه با بدن درد؟

آقایون و خانومای دکتر محترم و زحمتکش آیا ویروس جدید چشمی ای اومده؟
مادرم گرفت اول یه چشمش بعد خوب شد بعد من گرفتم بیرون بودم یه چشمم پلکش اومد پایین تر گذشت یکی دو ساعت قرمز شد و کامل داشت بسته میشد چرک سفید پس میداد و درد و اذیت داشت رفتم دکتر یه قطره سیپروفلوکساسین داد با چرک خشک کن زدم فرداش تقریبی خوب شد
الان امروز این یکی چشمم اونطوری شده
قطره یا قرص بهتری میتونید تجویز کنید؟

0

سلام جدید نیست ، خیلی از ویروس ها و باکتری ها توانایی درگیری چشم رو دارند و به صورت کنژکتیویت ویروسی و باکتریال بروز میکنند قطره رو مصرف کنید و نگران نباشید

دکتر رویا رحمانی

متخصص بیماری های عفونی و تب دار
دکتر رویا رحمانی
0

در حال حاضر اغلب موارد کنژنکتیویت ویروسی هست و فقط باید شستشو داده بشه تا دوره ش طی بشه

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
0

سلام قطره کلوبیوتیک هر 6 ساعت یک قطره قطره اشک مصنوعی هر 6 ساعت یک قطره قطره فلوکورت هر 12 ساعت یک قطره استفاده نمایید. قطره ها را قبل از مصرف تکان دهید و روی چشم ها کمپرس سرد بگذارید.

دکتر سمیرا سرمدی

فلوشیپ قرنیه و خارج چشمی ، جراح و متخ...
دکتر سمیرا سرمدی
0

علائمی مثل قرمزی، تورم، ترشح و درگیری متقارن چشمی همراه با بدندرد نشانه عفونت ویروسی یا باکتریایی چشم است. این موارد معمولا مسریاند و گاهی با علائم شبیه سرماخوردگی همراه میشوند. قطره سیپروفلوکساسین برای عفونت باکتریایی مناسب است، اما اگر علت ویروسی باشد، درمان علامتی و شستوشوی مرتب کفایت میکند. بدون معاینه نمیتوان داروی جایگزین تجویز کرد. در صورت تشدید یا ادامهدار بودن، مراجعه به چشمپزشک ضروری است.

دکتر فاطمه خطاوی

جراح و متخصص چشمICO قرنیه و لیزیک
دکتر فاطمه خطاوی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

با توجه به توضیحات شما، علائمی که برای خود و مادرتان توصیف کرده‌اید به نظر می‌رسد با یک نوع عفونت چشمی مواجه هستید که ممکن است ویروسی باشد. همچنین می‌تواند ناشی از باکتری باشد که در آن صورت قطره سیپروفلوکساسین می‌تواند مفید واقع شود. با این حال، مواردی که بیان کرده‌اید مانند پایین آمدن پلک و ترشحات چرکی نیز می‌تواند نشان دهنده بلفاریت یا کانژنکتیویت باشد. استفاده از قطره‌های آنتی‌بیوتیکی بدون نسخه پزشک می‌تواند موثر باشد، اما بهتر است برای تشخیص دقیق‌تر و درمان مناسب، مجددا به پزشک مراجعه کنید و از وی بخواهید که اقدامات تشخیصی از جمله بررسی با لامپ شکاف و انجام آزمایشات مرتبط را انجام دهد. توصیه می‌شود تا زمان بهبودی کامل، بهداشت چشم را رعایت کرده و از تماس دست‌های آلوده با چشم‌ها خودداری کنید.