استفاده از قرص ژلوفن در روز اول پریود ضرر داره؟

سلام وققتون بخیر
من چند دفعه است که وقتی پریوده میشم در همون روز اول زمانی که هنوز دل درد و . اینام شروع نشده یک قرص ژلوفن میخورم الان برام یک سوال پیش اومده که ایا استفاده از ژلوفن ضرر داره ؟
و یک سوال دیگه هم دارم من ۵ یا ۶ ساله که پریود میشم ولی پریود های منظمی ندارم سال قبل هم که سونوگرافی دادم گفتن مشکلی ندارم ایا این نامنظم بودن مشکلی نداره؟

2

سلام مصرف ژلوفن مشکلی نداره اما اگر پریودهاتون بیش از ۵ روز جابجا میشه نیاز به بررسی و درمان داره

دکتر لیدا شفیعیان

جراح و متخصص زنان و زایمان ، نازاییجراحی زیبایی زنان ، کولپوسکوپی
دکتر لیدا شفیعیان
3

سلام ژلوفن مشکلی نداره برای نامنظمی پرید باید ازمایش هورمونی و سونو بدید و مراجعه کنین

دکتر نیره صادقی

جراح و متخصص زنان زایمانزیبایی زنان
دکتر نیره صادقی
3

سلام ازمایش هورمونی و سونوگرافی لازم است

دکتر المیرا هاشمی اصل

جراح و متخصص زنان و زایمان
دکتر المیرا هاشمی اصل
1

با سلام مصرف ژلوفن بصورت محدود مشکلی ندارد. اگر از شروع پریود شدن شما بیش از دو سال گذشته ولی هنوز منظم نشده باید علت بررسی شود.

دکتر مریم واشقانی

فوق تخصص غدد و متابولیسم (اندوکرینولوژی)متخصص داخلی
دکتر مریم واشقانی
2

عزیزم سونوگرافی و آزمایش هورمونی انجام دهید و مصرف قرص مشکلی ندارد

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

سلام ژلوفن مشکلی نداره .بهتره بررسی بشید

دکتر مریم جمالی

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر مریم جمالی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

قرص ژلوفن (Ibuprofen) یک داروی ضد درد و ضد التهاب غیر استروئیدی است که می تواند کاهش درد و التهاب در پریود را کاهش دهد. استفاده نادرست و بیش از حد از این دارو می تواند منجر به مشکلات گوارشی، خونریزی داخلی و دیگر مشکلات جانبی شود. در مورد نامنظم بودن پریود، ممکن است دلایل متفاوتی، از جمله تغییرات هورمونی، استرس، بیماری های غدد درون ریز و بیش فعالی فیزیکی وجود داشته باشد. اگر پریودهای نامنظم شما باعث نگرانی شده است، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

مصرف ژلوفن، یا همان ایبوپروفن، به‌عنوان مسکن برای کاهش درد قاعدگی شناخته شده است. شروع مصرف آن قبل از آغاز درد می‌تواند به کاهش شدت درد کمک کند، اما باید از مصرف بیش از حد توصیه شده در بروشور یا توسط پزشک خودداری کرد. عوارض جانبی ممکن است شامل مشکلات گوارشی یا خطر بالای خونریزی شود، به‌ویژه اگر به‌صورت مداوم و در دوزهای بالا مصرف شود. در مورد پریودهای نامنظم، این موضوع می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد از جمله استرس، تغییرات وزنی، ورزش شدید یا مشکلات هورمونی. اگر سونوگرافی نشان دهد که مشکلی ساختاری وجود ندارد، می‌توان علت‌های دیگری از جمله سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) یا اختلالات غده هیپوفیز را مطرح کرد. با این حال، پیشنهاد می‌شود با پزشک خود درباره ارزیابی جامع‌تر این حالت و ممکن است تجویز درمان مناسب، مشورت کنید.