آیا خوردن مسکن در زمان پریود ضرر دارد؟ دختر عزیزم، مسکن های گروه دارویی NSAID نظیر مفنامیک اسید، ایبوپروفن (ژلوفن)، دیکلوفناک، ایندومتاسین در مصرف کوتاه مدت عارضه ی جدی ایجاد نخواهند کرد (البته اگر بطور کلی ممنوعیت مصرف پزشکی نداشته باشید). استفاده ی طولانی و مداوم از آن ها می تواند منجر به ایجاد عوارضی از قبیل اختلالات کلیه ، معده، فشار خون و غیره گردد.. سلام خیر ضرر ندارد میتوانید استفاده کنید. سلام، اگر مشکل زمینه ای دیگری نداشته باشید، بهتر است استفاده کنید..

پریود , مسکن

سلام میخواستم بدونم خوردن مسکن مثل ژلوفن و غیره در پریودی ضرری داره؟

3
-3

آیا خوردن مسکن در زمان پریود ضرر دارد؟ پریود , مسکندختر عزیزم، مسکن های گروه دارویی NSAID نظیر مفنامیک اسید، ایبوپروفن (ژلوفن)، دیکلوفناک، ایندومتاسین در مصرف کوتاه مدت عارضه ی جدی ایجاد نخواهند کرد (البته اگر بطور کلی ممنوعیت مصرف پزشکی نداشته باشید). استفاده ی طولانی و مداوم از آن ها می تواند منجر به ایجاد عوارضی از قبیل اختلالات کلیه ، معده، فشار خون و غیره گردد.

-2

آیا خوردن مسکن در زمان پریود ضرر دارد؟ پریود , مسکنسلام خیر ضرر ندارد میتوانید استفاده کنید

-1

آیا خوردن مسکن در زمان پریود ضرر دارد؟ پریود , مسکنسلام، اگر مشکل زمینه ای دیگری نداشته باشید، بهتر است استفاده کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در کل، استفاده از داروهای مسکن مانند ایبوپروفن (مانند زیتودارو، فیوفن، نوروفن) یا داروهای همانند آسپیرین برای کاهش درد پریود کاملا امن است. اما همیشه باید رعایت کنید که این داروها به طور منظم و بیش از حد تجویز شده توسط پزشک مصرف نشوند زیرا می توانند باعث ایجاد مشکلات گوارشی شوند. همچنین، برخی زنان ممکن است برای داروهای خاص حساسیت داشته باشند. لذا پیشنهاد می شود هرگونه تصمیم گیری در مورد مصرف دارو با مشورت با پزشک صورت گیرد.

مصرف مسکن‌هایی مانند ژلوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن می‌تواند در کاهش درد و ناراحتی‌های ناشی از قاعدگی موثر باشد. این داروها متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) هستند که با کاهش تولید موادی در بدن به نام پروستاگلاندین‌ها، به کاهش درد کمک می‌کنند. اگرچه این داروها به طور کلی برای استفاده کوتاه‌مدت در دوران قاعدگی ایمن هستند، اما ممکن است در برخی افراد بخصوص در صورت مصرف طولانی مدت یا در دوزهای بالا، مشکلاتی مانند افزایش خطر زخم معده یا مسائل گوارشی ایجاد کنند. توصیه می‌شود قبل از مصرف طولانی مدت، با پزشک خود مشورت کنید و در صورت بروز علائمی مانند درد شکمی، حالت تهوع یا خونریزی معده، فوراً به پزشک مراجعه کنید.