تشنگی بی حد در خواب؟ سلام به شما. یکی از علل این مساله می تواند مشکلاتی در مجاری تنفسی از راه بینی باشد که باعث می شود در طی خواب دهان تان باز بماند و در نتیجه تنفس دهانی خشکی دهان اتفاق بیفتد و در این صورت لازم است توسط متخصص گوش و حلق و بینی مورد معاینه و بررسی قرار گیرید.

ماهه , تشنگی , خواب

سلام و عرض ادب
دو ماهه بیشتر وقتا که میخوابم به حالت استسقا از خواب بیدار میشم، اول فک میکردم آب کم میخورم شبا یه لیوان آب گذاشتم کنار تختم ولی بازم به شدت تشنه میشم و همهش خواب می بینیم دارم آب میخورم
دیابت ندارم، قند خون ناشتام ۸۵ هست.
در روز هم زیاد دستشویی نمیرم و هم آب و هم چای سبز میخورم.
مصرف کافئین، شکر و شیرینیم خیلی کمه
تو روز خوبم ولی باز اگه بخوابم همین داستانه.
حتی نمیدونم به پزشکی باید مراجعه کنم و اصلا علتش غیر دیابت چی میتونه باشه.
متشکرم

1
1

تشنگی بی حد در خواب؟ ماهه , تشنگی , خوابسلام به شما. یکی از علل این مساله می تواند مشکلاتی در مجاری تنفسی از راه بینی باشد که باعث می شود در طی خواب دهان تان باز بماند و در نتیجه تنفس دهانی خشکی دهان اتفاق بیفتد و در این صورت لازم است توسط متخصص گوش و حلق و بینی مورد معاینه و بررسی قرار گیرید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تشنگی شبانه می تواند بخاطر یک سری از موارد باشد. در برخی موارد ممکن است بدن شما به آب بیشتری نیاز داشته باشد، ممکن است به علت فعالیت فیزیکی یا مصرف برخی داروها باشد. همچنین بعضی بیماری ها مانند دیابت اینزیپیدوس (که متفاوت از دیابت شیرین است) می تواند تشنگی شبانه را ایجاد کند. لطفا با خود ببینید که آیا سایر علائمی مانند خستگی، تب، تغییر وزن یا تغییر دفع ادرار دارید یا خیر. در صورت وجود چنین علائمی، مراجعه به پزشک توصیه می شود. تغییرات رژیم غذایی و رفتاری ممکن است بتواند کمک کند، اما درمان نهایی باید بر اساس علت بنیادی انجام شود.

تشنگی شدید در خواب می‌تواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد. ابتدا مطمئن شوید که دمای اتاق خواب مناسب است و تهویه کافی وجود دارد، زیرا گرما و هوای خشک می‌تواند باعث افزایش تشنگی شود. همچنین ممکن است کم آبی بدن ناشی از تعریق شبانه نیز مطرح باشد. اگر این مشکلی جدید و مداوم است و با مصرف آب کافی تغییر نمی‌کند، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا علل احتمالی دیگری مانند مشکلات هورمونی (مثلاً اختلالات تیروئید) یا کلیوی بررسی شود. گاهی استرس یا اضطراب نیز می‌تواند در شب‌ها باعث تشنگی شدید شود. مصرف گیاهان دارویی مانند چای سبز و کاهش مصرف کافئین ممکن است کمک کند، اما اگر هیچ بهبودی مشاهده نشد، ارجاع به یک متخصص داخلی توصیه می‌شود.