علت احساس تهوع و باد گلو مدام چیست؟ با سلام احتراما در طب تشخیص بر اساس شرح حال و معاینات بالینی دقیق است، لطفا جهت معاینه به پزشک محترم مراجعه کنید، با اینحال علائم شما دیسپپسی و یا احساس ناراحتی سردل میباشد که ناشی از مسائل متنوعی از جمله:برگشت اسید معده به مری، میکروب معده، زخم معده و دوازدهه، سنگ کیسه صفرا،اختلالات حرکتی مری و. میباشد، با شرح حال دقیقتر و معاینه دقیق و بررسی نتیجه درمان انتخابی خیلی تشخیص ها مشخص میشود. موفق باشید.. برای تشخیص بررسی بیشتری لازم است که انجام شود..

گلو , بادگلو , تهوع

سلام ببخشید من همش احساس بادگلو دارم و حالا تهوع میگیرم و وقتی باد گلو میکنم راحت میشم ولی هنوز ۵دقیقه بعد این حالت بهم دست میده علت چیست ممنون

2
-2

علت احساس تهوع و باد گلو مدام چیست؟ گلو , بادگلو , تهوعبا سلام احتراما در طب تشخیص بر اساس شرح حال و معاینات بالینی دقیق است، لطفا جهت معاینه به پزشک محترم مراجعه کنید، با اینحال علائم شما دیسپپسی و یا احساس ناراحتی سردل میباشد که ناشی از مسائل متنوعی از جمله:برگشت اسید معده به مری، میکروب معده، زخم معده و دوازدهه، سنگ کیسه صفرا،اختلالات حرکتی مری و. میباشد، با شرح حال دقیقتر و معاینه دقیق و بررسی نتیجه درمان انتخابی خیلی تشخیص ها مشخص میشود. موفق باشید.

-2

علت احساس تهوع و باد گلو مدام چیست؟ گلو , بادگلو , تهوعبرای تشخیص بررسی بیشتری لازم است که انجام شود.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

این حالت ممکن است نشان دهنده دیسپپسی یا بد هاضمه باشد. دیسپپسی می تواند به علت استرس، خوردن بیش از حد، یا مصرف موادی که معده را تحریک می کنند، ایجاد شود. در برخی افراد، ممکن است عفونت Helicobacter pylori باشد. اگر این نشانه ها بیش از یک هفته ادامه داشته و یا اگر همراه با سایر نشانه های هشدار دهنده مانند کاهش وزن یا قرمز شدن مدفوع است، باید هر چه سریعتر با پزشک خود مشورت کنید.

تهوع و بادگلو مداوم می‌تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد، از جمله سوء هاضمه، مشکل در سیستم گوارشی مانند رفلاکس معده یا حتی عوامل روانشناسی مرتبط با استرس و اضطراب. در برخی موارد، بلع بیش از حد هوا می‌تواند باعث ایجاد بادگلو و متعاقباً تهوع شود. پیشنهاد می‌شود اول از تغییراتی در رژیم غذایی شروع شود، مانند محدود کردن استفاده از غذاهای چرب، تند، و نوشیدنی‌های گازدار. علاوه بر این، خوردن وعده‌های غذایی کوچک‌تر و بیشتر در طول روز و افزایش مصرف آب می‌تواند مفید باشد. در صورت ادامه علائم یا بدتر شدن آنها، مشاوره با پزشک عمومی یا متخصص گوارش ضروری است تا معاینه دقیق‌تر و تجویز درمان مناسب صورت گیرد.