عوارض بی قراری قرص های ابیکسا 10 و یاسنال 10 را چگونه باید کنترل کرد؟ سلام بی قراری می تواند از عوارض داروها باشد ، تعدیل دوز دارو یا افزودن دارو می تواند کمک کننده باشد که قطعا تحت نظر پزشک معالج بایست صورت گیرد، تغیر محل زندگی بیمار دچار دمانس و آلزایمر اغلب باعث تشدید بی قراری می گردد ، بهترین محل ، خانه و اتاقی است که بیمار سالها بدان آشنا بوده و حتی توصیه شده حتی الامکان میزانسن و دکوراسیون منزل تغیر نکند تا در بازیابی و یاداوری خاطرات کمک کند ، بهتر است بستگان درجه اول بیشتر در کنار ایشان باشند. سلام به متخصص مغز و اعصاب مراجعه نمایید تا دوز داروها باتوجه به وضعیت موجود بررسی شود.

قراری , ابیکسا , عوارض

با درود
مادر من مدتی است برای کنترل علایم آلزایمر ، قرص ابیکسا ۱۰ و یاسنال ۱۰ استفاده می کنه- از زمان استفاده این دو قرص دچار بی قراری شدید شده و تو خونه خودش نمی تونه تنها زندگی کنه، متاسفانه گردش و اقامت در منزل فرزندان و اقوام هیچ از این بی قراری نمی کاهد -راهنمایی بفرمایید آیا جایگزینی برای این دو قرص وجود داری که عوارض نداشته باشه؟
سپاس
ح-ر

2
0

عوارض بی قراری قرص های ابیکسا 10 و یاسنال 10 را چگونه باید کنترل کرد؟ قراری , ابیکسا , عوارضسلام بی قراری می تواند از عوارض داروها باشد ، تعدیل دوز دارو یا افزودن دارو می تواند کمک کننده باشد که قطعا تحت نظر پزشک معالج بایست صورت گیرد، تغیر محل زندگی بیمار دچار دمانس و آلزایمر اغلب باعث تشدید بی قراری می گردد ، بهترین محل ، خانه و اتاقی است که بیمار سالها بدان آشنا بوده و حتی توصیه شده حتی الامکان میزانسن و دکوراسیون منزل تغیر نکند تا در بازیابی و یاداوری خاطرات کمک کند ، بهتر است بستگان درجه اول بیشتر در کنار ایشان باشند

1

عوارض بی قراری قرص های ابیکسا 10 و یاسنال 10 را چگونه باید کنترل کرد؟ قراری , ابیکسا , عوارضسلام به متخصص مغز و اعصاب مراجعه نمایید تا دوز داروها باتوجه به وضعیت موجود بررسی شود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بی قراری و اضطراب از عوارض شایع برخی داروها مانند ابیکسا (ممانتین) و یاسنال (دونپزیل) است که برای درمان آلزایمر استفاده می‌شوند. اولین قدم مشورت با پزشک معالج مادرتان است تا ارزیابی مناسب صورت گیرد که آیا این علائم ناشی از استفاده از این دو داروست یا علت دیگری دارد. در برخی موارد، تنظیم دوز دارو یا تغییر زمان مصرف ممکن است به بهبود علائم کمک کند. امکان دارد پزشک درمان‌های جایگزین کم عارضه‌تر مانند ریواستیگمین یا گالانتامین را پیشنهاد دهد، زیرا این داروها ممکن است عوارض جانبی کمتری داشته باشند. همچنین، استفاده از رویکردهای غیر دارویی مانند فعالیت‌های آرام‌بخش و ترغیب به انجام تمرینات ذهنی ساده می‌تواند مفید باشد. اطمینان حاصل کنید که مادرتان تحت نظارت دقیق پزشکی قرار گیرد تا از زندگی با کیفیت‌تری برخوردار شود.