در مورد اسهال کودک 8 ماهه راهنمایی می فرمایید؟ در جه اول حتما باید آزمایش کشت دارار و آزمایش ساده مدفوع انجام بدین دوما پودر کیدی لاکت زینک رو به جای پدی لاکت روزی دو بار در کمی آب سرد توصیه میکنم سوم بجای شیر رژیم اضافه کردن قطره ایزی کول رو به وعده های شیر در روز توصیه میکنم وزنش که فعلا مناسبه اما اگر واقعا منحنی رشدش مختل بشه یا افت کنه یا افقی بشه ما اسمش رو میزاریم مشکل وزنگیری به مقاله و فیلم برنامه اسهال استفراغ در وبسایت من مراجعه کنین www.drmirshokraei-pediatrician.ir.

کودک , اسهال , ماهه

با عرض سلام و احترام
برای اسهال کودک ۸ ماه ، ۳ الی ۴ بار دفع آبکی به مدت ۳ هفته که قطع و دوباره تکرار می شود،میتوان از قطره پدی لاکت استفاده کرد با توجه به اینکه شیر آ ال را دادم بالا آورد. وزن کودک ۸.۵ کیلوگرم است.روشهای تغذیه ایی را مثل کته هویج و سیب رنده شده و موز له شده را نیز بکار بردم که مفید نبود. تب بی حالی استفراغ بی اشتهایی ندارد وزن تولد ۳ کیلو بود. دفع ادرار هم طبیعی است. فقط وزن گیری خوبی ندارد.
با تشکر

1
3

در مورد اسهال کودک 8 ماهه راهنمایی می فرمایید؟ کودک , اسهال , ماههدر جه اول حتما باید آزمایش کشت دارار و آزمایش ساده مدفوع انجام بدین دوما پودر کیدی لاکت زینک رو به جای پدی لاکت روزی دو بار در کمی آب سرد توصیه میکنم سوم بجای شیر رژیم اضافه کردن قطره ایزی کول رو به وعده های شیر در روز توصیه میکنم وزنش که فعلا مناسبه اما اگر واقعا منحنی رشدش مختل بشه یا افت کنه یا افقی بشه ما اسمش رو میزاریم مشکل وزنگیری به مقاله و فیلم برنامه اسهال استفراغ در وبسایت من مراجعه کنین www.drmirshokraei-pediatrician.ir

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

اسهال در کودکان کم سن و سال می‌تواند نگران‌کننده باشد، خصوصاً وقتی که طولانی شود و بازگشت پیدا کند. برای کودک ۸ ماهه با وزن ۸.۵ کیلوگرم که از اسهال طولانی مدت رنج می‌برد و شیر A.R بالا آورده، نخستین قدم تعیین علت است. به دلیل بازگشت اسهال و عدم وزن‌گیری مناسب، مراجعه به پزشک اطفال برای ارزیابی دقیق است بسیار مهم. در برخی موارد، ممکن است نیاز به تغییر فرمول شیر یا تجویز دارو باشد. استفاده از قطره پدی لاکت و رژیم غذایی ساده مانند کته هویج، سیب رنده شده، و موز له شده ممکن است در بعضی کودکان مفید باشد، اما در صورتی که نتیجه ندهد، بایستی به دنبال مشورت پزشکی بیشتری رفت. همچنین کنترل وزن کودک به طور منظم و توجه به نشانه‌های کم آبی بدن مانند کاهش تعداد پوشک‌های کثیف مهم است. تا زمان حصول بهبودی، حفظ آرامش و مراقبت دائمی از کودک ضروری است.