اثر قرص سفیکسیم بر جنین چگونه است؟

با سلام. بنده در هفته ۲۸ بارداری هستم و در آزمایش ادرارم عفونت ادراری تشخیص داده شده است. دکتر به من سفیکسیم ۴۰۰ روزی یک عدد تجویز کردند. میخواستم ببینم اثرات این دارو بر جنین و حتی در سنین بالاتر فرزندم چگونه است؟ و آیا من میتوانم بیشتر از ۷ روز از این دارو استفاده کنم چون با گذشت ۷ روز احساس میکنم هنوز درد زیر شکم و تکرر ادرار دارم .

4

سلام سفکسیم در دوران حاملگی ایمن به شمار میرود و در گروه B جای میگیرد یعنی مطالعات حیوانی انجام شده اثر ناگواری بر جنین نشان ندادهاند. اگر علایمتان ادامه دارد بازم است که مجددا آزمایش وکشت ادرار انجام شود.

دکتر آرش آذری پور

جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تن...دارای بورد تخصصی
دکتر آرش آذری پور
1

با سلام سفیکسیم جز داروهای بیخطر دربارداری است .منتها اگر تا 7 روز علایمتان برطرف نشده یعنی یا دارو مناسب عفونتان نبوده و یا تشخیص دیگری برای درد زیر شکمتان مطرح است .مجددا به پزشک مراجعه نمایید

دکتر نازیلا کریم پور

جراح و متخصص بیماریهای زنان و زایمان
دکتر نازیلا کریم پور
5

سلام سفکسیم کاملادر بارداری ایمنه و مصرفش هیج مشکلی برای جنین ایجاد نمیکنه

دکتر مریم جمالی

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر مریم جمالی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

سفیکسیم، یک آنتی بیوتیک سفالوسپورین نسل سوم است که برای درمان عفونت های مختلف، از جمله عفونت های ادراری استفاده می شود. این دارو در دسته B بارداری قرار گرفته است، به معنی این که تا کنون هیچ گزارش منفی بر روی جنین در حاملگی نشان داده نشده است. اما همیشه داروها با دقت و تحت نظارت پزشک مصرف شود. برای استفاده بیش از 7 روز، حتما پیشنهاد می کنم با پزشک خود مشورت کنید. اگر علائم شما تسکین نیافت، ممکن است نیاز به یک آنتی بیوتیک قوی تر یا معاینات بیشتر باشد.

سفیکسیم یک آنتی‌بیوتیک از گروه سفالوسپورین‌ها است که برای درمان عفونت‌های باکتریایی از جمله عفونت‌های ادراری استفاده می‌شود. عموماً این دارو در دوران بارداری در صورت نیاز و با تایید پزشک ایمن محسوب می‌شود، زیرا مطالعات کافی در مورد اثرات منفی آن بر جنین در انسان موجود نیست. اما باید تاکید کرد مصرف هر دارویی در بارداری باید با احتیاط و تحت نظر پزشک باشد. در مورد مدت زمان مصرف سفیکسیم، معمولاً دوره درمان شامل ۷ تا ۱۴ روز است، بسته به نوع و شدت عفونت. اگر پس از ۷ روز احساس بهبودی نداشته‌اید، توصیه می‌شود مجدداً با پزشک خود مشورت کنید تا ممکن است نیاز به ادامه یا تغییر درمان باشد. همچنین پزشک ممکن است برای بررسی اثرات احتمالی بر جنین و برسی دقیق‌تر شرایط شما آزمایش‌های بیشتری را پیشنهاد دهد. در صورت بروز هرگونه علائم نامطلوب یا واکنش‌های آلرژیک نظیر خارش، راش پوستی یا دشواری در تنفس به دنبال مصرف دارو، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید.