علت حرکت زیاد جنین در هفته ی 34 بارداری چیست؟

سلام من ۳۴ هفته و ۳روزمه حرکات جنینم زیاده البته من کلا ازاول جنینم لگداش قوی و زیاد بود ولی الان احساس میکنم اصلا نخوابیده و فقط حرکت میکنه ایا طبیعیه جنین حرکتش زیاد باشه یا نگران کنندس ضمن اینک من چون استراحت مطلق و سرکلاژیم خوب بیشتر خوابم و بیشتر ضربه هاشو حس میکنم ولی خواستم بدونم کی این ضربه ها نگران کننده میشه؟

0

با عرض سلام، این موضوع اصلا نگران کننده نمی باشد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

سلام نگران نباشید مشکل خاصی نیست.حرکان کم جنین نیاز به بررسی دارد

دکتر شقایق برزگر

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر شقایق برزگر
0

سلام عزیزم در شرح حال شما جای نگرانی نیست

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
2

سلام عزیزم در شرح حال شما جای نگرانی نیست

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

حرکت زیاد جنین در هفته 34 بارداری می تواند به دلایل مختلفی باشد. بعضی از جنین ها در طول روز خیلی فعال هستند و این طبیعی است. برخی از زنان به خاطر استراحت بیشتر یا ساختار رحم، حرکات جنین را بیشتر احساس می کنند. ولی در صورت نگرانی از حرکت زیاد بی نظم یا سریع جنین، پیشنهاد می کنیم با پزشک خود مشورت کنید.

حرکات جنین در دوران بارداری نشانه‌ای از سلامتی جنین است و نشان دهنده عملکرد صحیح سیستم عصبی و عضلانی او می‌باشد. در هفته ۳۴ بارداری، یک جنین می‌تواند بسیار فعال باشد و حرکات زیادی داشته باشد. این حرکت‌ها معمولا به دلیل رشد و توسعه جنین، افزایش قدرت عضلانی، و واکنش به عوامل خارجی مانند صدا و لمس است. در مورد افرادی که استراحت مطلق دارند یا بیشتر دراز می‌کشند، احتمال اینکه توجه بیشتری به حرکات جنین داشته باشند، نیز وجود دارد، چرا که در حالت استراحت، تمرکز بیشتری بر روی حرکات جنین خواهند داشت. حرکت زیاد جنین به خودی خود نگران‌کننده نیست مگر آنکه تغییرات ناگهانی مانند کاهش یا افزایش شدید حرکات، یا تغییر در الگوی حرکتی جنین خود تجربه کنید. اگر احساس کردید که حرکات جنین بسیار متفاوت از روزهای قبل است یا اصلا کاهش یافته است، بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید تا ارزیابی‌های لازم انجام شود. معمولاً پزشکان توصیه می‌کنند که تعداد حرکات را در نظر بگیرید و در صورت کاهش محسوس، پیگیری کنید. به هر حال، نگرانی و سوالات خود را با پزشک یا مامای خود در میان بگذارید.