نحوه قطع مصرف لانزوپرازول، فاموتیدین و سوکرالفیت چگونه است؟

سلام ، لطفا نحوه قطع مصرف لنزاکتو۳۰ ( لانزوپرازول ناشتا هر روز صبح)، فاموتیدین ۴۰ ( هر شب ، سوکرالفیت ۵۰۰ رو بفرمایید
چطور مصرف کنم که رفلاکس اسید و صفرا عود نکنه؟
قطع تدریجیش به چه شکل باشه دقیقا؟

1

قاعده خاصی نیست. اما میتوانید ابتدا فاموتیدین و لانزو را یک روز در میان استفاده کنید. بعد از مدتی هم سوکرالفیت راقطع کنید. بتدریج هم لانزو را قطع و مصرف فاموتیدین را یک شب در میان ادامه دهید.

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
0

سلام بستگی به نظر پزشک معالج دارد اگر دوره درمان کامل نشود علایم مجدد عودخواهد کرد

دکتر نیره صادقی

جراح و متخصص زنان زایمانزیبایی زنان
دکتر نیره صادقی
1

سلام،طبق دستور پزشک مصرف کردید و برای قطع دارو بررسی پزشک معالج و نظر او ارجحیت دارد

دکتر سید شجاع الدین نمازی

متخصص قلب - فشار خون ، واریسعضو انجمن قلب اروپا
دکتر سید شجاع الدین نمازی
0

بهتره به مرور و با افزایش فواصل و قطع تک تک داروها باشه

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

برای قطع مصرف داروهای لانزوپرازول، فاموتیدین و سوکرالفیت، اولین قدم هماهنگی با پزشک شما است. قطع ناگهانی بعضی از این داروها ممکن است باعث عود رفلاکس اسید و صفرا شود. پزشک شما احتمالا طرحی را خواهد پیشنهاد کرد که شامل کاهش تدریجی دوز داروها می شود. به عنوان مثال، می توانید به مدت یک ماه هر روز نصف قرص لانزوپرازول بخورید، سپس در ماه بعد، یک چهارم قرص. همچنین می توانید دوز فاموتیدین را هم کاهش دهید. در خصوص سوکرالفیت، در بسیاری از موارد، قطع تدریجی نیز ممکن است نیاز باشد.

قطع داروهایی مانند لانزوپرازول، فاموتیدین و سوکرالفیت باید به صورت تدریجی و تحت نظارت پزشک انجام شود تا عوارض و بازگشت علائم به حداقل برسد. ابتدا مشورت با پزشک متخصص گوارش بسیار مهم است. در مورد لانزوپرازول (Lansoprazole)، کاهش دوز به تدریج و با کاهش دفعات مصرف شروع می‌شود. مثلا، می‌توان آن را از هر روز به یک روز در میان کاهش داد و سپس به هفته‌ای یک یا دو بار رساند. برای فاموتیدین (Famotidine)، نیز به همین شکل می‌توان عمل کرد اما با توجه به وضعیت بیمار. سوکرالفیت (Sucralfate) باید بر اساس نیاز و تحت نظر پزشک کاهش یابد. در کنار این، اصلاح سبک زندگی مانند کاهش مصرف غذاهایی که رفلاکس را تحریک می‌کنند و خوردن غذا در وعده‌های کوچک‌تر نیز می‌تواند کمک کند. اگر علائم به شدت برگردند، باید بلافاصله به پزشک مراجعه کرد. نظارت مداوم پزشک در حین قطع داروها حیاتی است.