با کودک بهانه گیر چه کنیم؟ باسلام،،، کودک شما،،درسن حساس دوسالگی است و این سن کودکان،قشقرق به پا می کنند،خواسته های خود را باپافشاری وگریه می خواهند،،مهمترین نکته این است که شما ارام باشید،،،به هیچ عنوان او راکتک نزنید،،،تا یادبگیرد که کتک نزند،،و اگر خواست کتک بزند،دستهای او را بدون فشار،بگیرید ومانع شوید،وبه او بگویید نباید شخصی رابزند. هرچه ارامش شماهمراه اقتدار،بیشترباشد،کودک این مرحله را،بهتر طی میکند. توصیه می شودکتاب ترجمه از دکترسهامی به نام،،چگونه باکودکم رفتارکنم؟،،را مطالعه کنید..

بهانه , ماهه , بهانه گیر , کودک

با سلام
دختری ۲۵ ماهه دارم.به شدت بهانه گیر و عصبی هستش.بابچه ها اصلا رابطه خوبی نداره و موهاشون میکشه.هرکاری هم برای ترک این کار کردیم ولی فایده ای نداشته.الانم که شده روزی۳ الی ۴ ساعت گریه میکنه و بهانه بیرون رو میگیره. میخواستم ببینم چه کاری باید در مقابلش بکنم؟ برای بهتر شدن پرت کردن اجسام چه کاری باید بکنم؟
ممنون

1
0

با کودک بهانه گیر چه کنیم؟ بهانه , ماهه , بهانه گیر , کودکباسلام،،، کودک شما،،درسن حساس دوسالگی است و این سن کودکان،قشقرق به پا می کنند،خواسته های خود را باپافشاری وگریه می خواهند،،مهمترین نکته این است که شما ارام باشید،،،به هیچ عنوان او راکتک نزنید،،،تا یادبگیرد که کتک نزند،،و اگر خواست کتک بزند،دستهای او را بدون فشار،بگیرید ومانع شوید،وبه او بگویید نباید شخصی رابزند. هرچه ارامش شماهمراه اقتدار،بیشترباشد،کودک این مرحله را،بهتر طی میکند. توصیه می شودکتاب ترجمه از دکترسهامی به نام،،چگونه باکودکم رفتارکنم؟،،را مطالعه کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

با سلام، بهانگی یکی از مشکلات رایج کودکان است که ممکن است از فشارها یا نیازهای آن‌ها ناشی شود. برای برخورد با این موضوع بهتر است ابتدا علت آن را شناسایی کنید؛ ممکن است به دلیل اضطراب یا نگرانی باشد. سپس با استفاده از روش‌های آرام‌سازی مانند صحبت کردن با کودک با لطف و آرامش، توجه بیشتر به او، ایجاد روال‌های ثابت و پیش‌بینی شده، و ایجاد محیط آرام و صمیمی، می‌توانید به کاهش این رفتار کمک کنید. همچنین، می‌توانید برای جلوگیری از پرت کردن اشیاء، از اطرافیانتان کمک بخواهید تا اجسام را از دست کودک بردارند یا از جایی که کودک به آن‌ها دسترسی دارد، دور نگه دارید. اگر این مشکلات ادامه دارند، مشاوره با یک متخصص روان‌شناس یا مشاور توسعه کودک می‌تواند کمک شایانی به شما کند. اما به هیچ عنوان از تنبیه‌های فیزیکی استفاده نکنید، زیرا این ممکن است مشکل را بدتر کند. امیدوارم کودک شما بهبود یابد.