نحوه قطع تدریجی داروهای اعصاب چگونه است؟

با سلام
من در اسفند ۹۸ دچار اختلال پنیک شدم و زیر نظر روانپزشک از اون موقع دارم دارو مصرف میکنم، نوع داروهام تغییری نکرده یک سال و نیم و الان ۱ ساله با دوزهای ثابت و تغییر نکرده، اس سیتالوپرام ۱۰، تری فلوپرازین ۱ و پرگابالین ۷۵ هر روز یک عدد از هر کدام مصرف میکنم، با توحه به یک سال و نیم که گذشته و حالم فوق العادهس و مشکلی ندارم و پزشکم خارج از کشوره راهنمایی میشه کنید نحوه کاهش تدریجی و قطع این ۳ دارو رو با توجه به طول زمان مصرف بنده
ممنونم

4

سلام بنظر نمیاد قطع خودسرانه نظر خوبی باشه. مخصوصا اگر رواندرمانی رو همزمان با دارودرمانی انجام ندادی، که اصلا و ابدا و تصمیم خوبی نیست. اگر به دکتر خودت دسترسی نداری، از پزشکهای دیگه کمک بگیر و باهاشون مشورت کن.

مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی آرامش زندگی

مهرداد نامدار - روانشناس و مشاور
مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی آرامش زندگی
1

باسلام تحت نظر پزشک دیگری باتوجه به شرح حال گذشته واکنون می توانید دارو را کم کم قطع کنید. به روانپزشک دیگری مراجعه کنید یابه صورت انلاین از پزشک خود، وقت ویزیت بگیرید.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
1

با سلام اختلال پانیک در کل اختلال مزمنی است وسیرش در هر بیمار متغیر میباشد توصیه میشود تحت نظر روان پزشک کم شود وهمچنین برای عود و عدم بازگشت وکامل شدن درمان نیازمند مداخلات روان شناختی نیز میباشد

شاهین کریم پور

روان شناس بالینی(روان درمانگر باروش C...
 شاهین کریم پور
2

با سلام بهتر است تحت نظر روانپزشک دیگری اقدام به قطع داروهای مصرفی نمایید ولی در ابتدا می تواند داروی تری فلوپرازین را قطع نمایید و در صورت عدم وجود مشکل پس از دو هفته اقدام به قطع داروی پره گابالین نمایید و سپس داروی اس سیتالوپرام بتدریج قطع شود.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام خدمت شما درصورتیکه دسترسی به پزشک معالج ندارید، توصیه می کنم ابتدا توسط روانپزشک دیگری ویزیت شوید و طبق نظر ایشان شروع به کاهش داروها کنید.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
1

سلام به شما. قطع تدریجی داروها نیاز به پایش وضعیت شما در روند قطع دارد و توصیه می کنم اگر به پزشکتان دسترسی ندارید تحت نظر یک روانپزشک دیگر قرار گیرید تا دارو به روند صحیح قطع شود.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو