آیا می شود آب جمع شده جای کیسه صفرا را کشید؟ سلام نکات و علائمی که فرمودید نیاز به معاینات دقیق و اقدامات تشخیصی دارد. تا زمان انجام معاینه و آزمایشها نمیتوان بطور قطعی اظهارنظر کرد. حتما به جراح عمومی و ترجیحا به جراح خودتان مراجعه بفرمایید.. بعد از عمل کیسه صفرا احتمال اسیب به مجاری صفراوی وجود دارد که بصورت یک اقدام اینترونشن رادیولوزی و تحت هدایت سونوگرافی می شود یک درن (لوله) در ناحیه تجمع اب (صفرا)گذاشت و پس از مدتی که تر شحات از بین رفتن این درن را خارج کرد.

کیسه , صفرا , جمع , سونوگرافی , کیسه صفرا

باسلام. عمل کیسه صفرا انجام شده و پانزده ماهه که کیسه رو برداشتن. چندوقتیه جای کیسه آب جمع شده وبه اصطلاح آب آورده. وجای عمل کیسه صفرا داخل بدن زیاد درد داره. شنیدیم حین انجام سونوگرافی از طریق سرنگ میشه آب جمع شده رو کشید. امکانش هست؟

2
1

آیا می شود آب جمع شده جای کیسه صفرا را کشید؟ کیسه , صفرا , جمع , سونوگرافی , کیسه صفراسلام نکات و علائمی که فرمودید نیاز به معاینات دقیق و اقدامات تشخیصی دارد. تا زمان انجام معاینه و آزمایشها نمیتوان بطور قطعی اظهارنظر کرد. حتما به جراح عمومی و ترجیحا به جراح خودتان مراجعه بفرمایید.

1

آیا می شود آب جمع شده جای کیسه صفرا را کشید؟ کیسه , صفرا , جمع , سونوگرافی , کیسه صفرابعد از عمل کیسه صفرا احتمال اسیب به مجاری صفراوی وجود دارد که بصورت یک اقدام اینترونشن رادیولوزی و تحت هدایت سونوگرافی می شود یک درن (لوله) در ناحیه تجمع اب (صفرا)گذاشت و پس از مدتی که تر شحات از بین رفتن این درن را خارج کرد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بله، در بعضی موارد ممکن است بتوان با استفاده از روشی که به آن سونوگرافی کشیدن مایع محیطی (Paracentesis) گفته می شود، مایع اضافی را از بدن کشید. البته باید توسط پزشک متخصص و تحت نظارت دقیق انجام شود. برای درمان کامل، نیاز به رعایت دستورات پزشک و پیگیری های دقیق پس از عمل است.

باسلام. آب‌آوردن در محل جراحی کیسه صفرا می‌تواند ناشی از تجمع مایعات باشد که به عنوان سروزوم شناخته می‌شود. این وضعیت نسبتاً رایج است و معمولاً در طی چند هفته حل می‌شود. در مواردی که درد شدید است و یا تورم قابل‌توجهی وجود دارد، ممکن است نیاز به تخلیه مایعات باشد. این تخلیه را می‌توان تحت هدایت سونوگرافی و با استفاده از یک سرنگ انجام داد، تحت شرایط استریل و توسط یک پزشک مجرب. پیشنهاد می‌شود پیش از هر اقدامی، با پزشک خود مشورت نمایید تا بهترین روش درمان مشخص شود. همچنین پزشک می‌تواند با ارزیابی منطقه و بررسی‌های مورد نیاز، تشخیص دقیق‌تری ارائه دهد.