آیا کشیدن آب ریه خطر دارد؟

|پدرم باید آب ریه اش رو تخلیه کنه میخواستم بدونم آیا خطرناکه؟ و این کار به چه صورتی انجام میشه؟ تشکر

0

سلام آب آوردن ریه علتهای مختلفی داره که باید بررسی بشه و مایع آن آنالیز بشه کشیدن مایع عارضه کمی داره و با سوزن و سرنک از پایین کتف کشیده میشه

دکتر حبیب سهیلی

رتبه اول بورد فوق تخصصی آسم و آلرژیعضو آکادمی آسم و آلرژی آمریکا
دکتر حبیب سهیلی
1

سلام در صورتی که ریه آب اورده باشد باید کشیده شود که هم نقش درمانی دارد و هم تشخیصی و کار راحتی هست

دکتر زهرا سلطانی

فوق تخصص روماتولوژی
دکتر زهرا سلطانی
-1

سلام آب ریه رو میشه با راهنمایی سونوگرافی و با سوزن نارک کشید. این کار راحت و بسیار کم عارضه است. درد ناک هم نیست.

کلینیک سونوگرافی ماموگرافی و عکسبرداری محیا

دکتر بیتا صدیقی ، متخصص رادیولوژی
کلینیک سونوگرافی ماموگرافی و عکسبرداری محیا
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

کشیدن آب ریه همیشه باید توسط پزشک متخصص انجام شود. اگر این عمل درست انجام نشود، ممکن است هوا وارد فضای بین پرده های ریه شده و یک حالت خطرناک به نام پنوموتوراکس ایجاد کند. همچنین، عفونت نیز می تواند ایجاد شود. درمان امن برای کشیدن آب ریه شامل استفاده از سوزن یا دستگاه خاص مکش برای کشیدن آب از ریه می باشد. بنابراین، باید به یاد داشت که این کار باید توسط پزشک و در محیط ایمن انجام شود.

کشیدن آب ریه که در اصطلاح پزشکی به آن "توراسنتز" یا "پلاروسنتز" گفته می‌شود، یک روش متداول برای تخلیه مایع اضافی از فضای پلورال (فضای بین ریه‌ها و دیواره قفسه سینه) است. این عمل زمانی انجام می‌شود که تجمع مایع در این فضا باعث مشکلات تنفسی یا دیگر علائم می‌شود. فرآیند توراسنتز عموماً ایمن تلقی می‌شود، اما همچون هر مداخله پزشکی دیگر، ممکن است با خطرات و عوارض جانبی همراه باشد. از جمله عوارض احتمالی می‌توان به عفونت، خونریزی، پنوموتوراکس (فروپاشی ریه) و واکنش‌های آلرژیک به داروهای بی‌حسی اشاره کرد. پزشک شما معمولاً این خطرات را ارزیابی کرده و با شما در میان خواهد گذاشت. بهبود تکنیک‌های انجام این روش و استفاده از راهبردهای تصویربرداری مانند سونوگرافی در حین عمل، احتمال بروز عوارض را کاهش می‌دهد. در نهایت، تصمیم به انجام چنین فرآیندی باید پس از مشورت با پزشک متخصص و بررسی دقیق شرایط خاص بیمار اتخاذ گردد. بهتر است هر گونه نگرانی یا سوالی که دارید را با پزشک در میان بگذارید تا اطلاعات لازم و مطمئن‌تری دریافت کنید.