علت استخوان درد بعد از پریود چیست؟

سلام بعد از پریودم کمر درد میشم زیر دلم درد میگیره و گاهی استخون پاهام تیر میکشن بعد از پریودمم با همسرم.نزدیکی داشتم یبار بخاطر پادردم دکترم رفتم ک گف چیزی نیس و بعد از چند روز خودش خوب شد اما موقع راه رفتن طولانی یا نشستن طولانی کمر و پشتم تیر میکشه از وقتی ک عقد کردم و رابطه داشتیم بعد از اون پریودام قبل و بعدش اذیتم میکنه و تو پریودی سردادی شدید میگیرم نمیدونم چیکار کنم

0

سلام عزیزم، دردهای زیر شکم یا کمر در بسیاری از خانم ها در طول قاعدگی مشاهده می شوند و این مسئله الزاما غیر طبیعی محسوب نمی گردد. با این حال در صورت شدید بودن دردها سونوگرافی واژینال رحم و تخمدان توصیه می گردد. همچنین بهتر است از نظر وضعیت کم خونی نیز بررسی های لازم انجام شود.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

سلام سونوگرافی و ازمایش انجام دهید و جهت معاینه به متخصص زنان مراجعه نمایید

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
0

سلام عزیزم با توجه به درد و تیر کشیدن های مکرری که میفر مایید نیاز به بررسی بیشتری به صورت سونو و آزمایش دارید دردهای گذرا در پریود طبیعی هستند ولی اگر شدید و تیر کشنده است نیاز به بررسی است

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درد در استخوان‌ها بعد از پریود می‌تواند نشانه های متفاوتی داشته باشد. برخی از زنان گزارش میکنند که احساس خستگی و عوارض جانبی دیگری دارند که اغلب با تغییرات هورمونی در دوره پریودی ارتباط دارد. اگرچه علت دقیق این مسئله هنوز مشخص نیست، برخی از متخصصان فکر میکنند که تغییرات در هورمونهای زنانه میتواند باعث تغییر نحوه عملکرد بدن و در نتیجه خستگی عضلانی یا استخوانی شود. همچنین، جنسیت و عوامل دیگری مانند استرس، تغذیه و فعالیت بدنی نیز میتواند تأثیر بگذارد. اگر شما درد مفرط یا مداوم دارید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. در برخی موارد، درمان ممکن است شامل استراحت، پیگیری رژیم غذایی سالم، تمرین های فیزیکی مناسب یا مکمل های معدنی و ویتامین باشد.

استخوان درد پس از پریود ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. یکی از شایع‌ترین علل، تغییرات هورمونی است که بر جریان خون و عصب‌ها تأثیر می‌گذارد و می‌تواند باعث درد مفاصل و استخوان‌ها شود. التهاب‌های خفیف یا احتباس موقت مایعات نیز ممکن است باعث چنین علائمی شوند. داشتن رابطه جنسی بعد از پریود نیز می‌تواند به دردهای عضلانی و مفصلی دامن بزند، به خصوص اگر همراه با تنش عضلانی یا تجربه‌های جدید باشد. همچنین، استفاده از وضعیت‌های نادرست در هنگام نشست یا خوابیدن، می‌تواند این دردها را تشدید کند. چند راهکار برای کاهش این دردها عبارتند از: 1. مصرف داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (مثل ایبوپروفن) 2. انجام تمرینات کششی و آرام‌بخش نرم بعد از پریود 3. استفاده از پد گرم بر روی نواحی دردناک 4. مصرف مایعات کافی جهت جلوگیری از کم‌آبی بدن هنگامی که دردها شدید یا مزمن شدند، مشورت با پزشک ضروری است. تست‌های بیشتر ممکن است برای بررسی وضعیت سلامت استخوان و مفاصل، نظیر تراکم استخوان یا وجود التهاب انجام شود. برای بهتر شدن وضعیت و کاهش مشکلات احتمالی آینده، پیگیری روند درمانی توصیه می‌شود.