پرش دست و پای نوزاد در خواب؟ سلام در بسیاری از مواقع این حرکات طبیعی است ولی در صورت ادامه باید توسط متخصص مغز و اعصاب کودکان معاینه شود.. سلام ،درصورتی که حرکات ذکرشده با گرفتن اندام حین لرزش متوقف شود و فقط حین بیدارشدن ازخواب و به خواب رفتن باشد دراغلب موارد مشکلی نمی باشد.در غیر این صورت به متخصص اطفال مراجعه نمایید ..

دست , پرش , پای , تشنج , نوزاد

سلام خسته نباشید
نوازدم۳۵روزشه
اولین روز که از بیمارستان مرخص شد هوا خیلی گرم بود و من پتو پیچیده بودم دوره بچه از اون روز پرش دست و پاش شروع شد روز اول که تو ماشین بودیم فقط یه دستش حالت تیک بود
الان هر ازگاهی وقتی خوابه و خوابش هم عمیقه یه دستش یا یک پاش یا هردو مثله حالت تیک میپره بیشتر هم مواقعی که پشتش ضربه میزنم که آروغ بزنه یا وقتی تو ماشین هستیم این اتفاق میافته آیا اینا نشانه ی تشنج هست؟
فقط هم تو خواب این حرکات رو داره
یک بار هم که تو ماشین این اتفاق افتاد من دستش رو گرفتم ولی دوسه بار دیگه اون حرکت ادامه داشت
تروخدا راهنمایی کنید خیلی نگرانم سونوگرافی مغز هم انجام دادیم سالم بود
فیلم گرفتم ازش چحوری میتونم براتون بفرستم

2
2

پرش دست و پای نوزاد در خواب؟ دست , پرش , پای , تشنج , نوزادسلام در بسیاری از مواقع این حرکات طبیعی است ولی در صورت ادامه باید توسط متخصص مغز و اعصاب کودکان معاینه شود.

0

پرش دست و پای نوزاد در خواب؟ دست , پرش , پای , تشنج , نوزادسلام ،درصورتی که حرکات ذکرشده با گرفتن اندام حین لرزش متوقف شود و فقط حین بیدارشدن ازخواب و به خواب رفتن باشد دراغلب موارد مشکلی نمی باشد.در غیر این صورت به متخصص اطفال مراجعه نمایید .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

پرشی که در بین برخی نوزادان مشاهده می شود طبیعی است و ناشی از عصب بذلات بدنی که در حال توسعه و رشد هستند. در اغلب موارد، این پرش ها بستگی به شرایط خاص دارند، مثل صدای بلند، لمس یا تحرک مفاجئ. البته این بررسی های منظم توسط پزشک ضروری است، به ویژه اگر پرش ها مکرر یا شدید هستند. برای اطمینان بیشتر، می توانید با پزشک نوروپاتی نوزاد خود صحبت کنید و فیلم را برای او ارسال کنید.

پرش‌های ناگهانی در نوزادان به‌ویژه در خواب، معمولاً پدیده‌ای طبیعی است که به عنوان رفلکس مورو یا رفلکس استارتل شناخته می‌شود. این رفلکس زمانی رخ می‌دهد که نوزاد به صدای بلند، تغییر وضعیت یا تحریکات دیگر واکنش نشان می‌دهد و معمولاً تا سن 3 تا 4 ماهگی به مرور زمان کاهش می‌یابد. در مواردی که پرش‌ها بیشتر و شدیدتر هستند، یا با دیگر علائم مانند از دست دادن هوشیاری یا حرکات غیرقابل‌کنترل همراه باشند، نیاز به مشاوره پزشکی فوری وجود دارد. سونوگرافی مغز که انجام داده‌اید سالم بوده و این یک نشانه خوب است، اما اگر نگران هستید، ادامه پیگیری با پزشک متخصص اطفال می‌تواند به آرامش خاطر شما کمک کند. فیلم‌هایی که ضبط کرده‌اید می‌تواند راهنمایی بیشتری به پزشک ارائه دهد، لطفاً آنها را در جلسه مشاوره بعدی با خود ببرید. همچنین ضربه زدن به پشت نوزاد باید با ملایمت انجام شود تا موجب تحریک بیش از حد نشود. نگرانی شما قابل درک است، اما بدانید که در اغلب موارد، پرش‌های ذکر شده طبیعی و بخشی از فرآیند رشد نوزاد هستند.