تنبلی تخمدان و مثانه عصبی و مصرف قرص امپاور پلاس؟ سلام عارضه نادری هست که ادرار آور هست. گرچه امپاور پلاس میتواند اندکی باعث کاهش وزن شود اما از آن جا که این دارو حاوی امپاگلیفلوزین است که مکانیسم اثر آن باعث افزایش حجم ادرار میشود، داروی مناسبی برای شما نیست. مصرف همان متفورمین با دوز 1500 میلی گرم روزانه برای تنبلی تخمدان کافی است.. سلام بهتر متفورمین مصرف شود و دارو را تغییر ندهید.

تنبلی , تخمدان , مثانه , تنبلی تخمدان , مثانه عصبی

سلام من مشکل مثانه عصبی دارم و همچنین تنبلی تخمدان و کم کاری تیرویید برای مثانه عصبی قرص های مایوکر و سیپروفلوکساسین و کرنمد مصرف میکنم فعلا و برای تنبلی تخمدان متفورمین و دوفامد میخوردم ولی دکتر داخلی گفتن متفورمین رو تیرویید تاثیر داره بجاش امپاور پلاس بخورم دیروز که اولین قرص رو خوردم به شدت همش حس ادرار شدید داشتم و نصف شب هم چند بار پاشدم این مشکل ربطی به قرص امپاور پلاس نداره ؟

3
0

تنبلی تخمدان و مثانه عصبی و مصرف قرص امپاور پلاس؟ تنبلی , تخمدان , مثانه , تنبلی تخمدان , مثانه عصبیسلام عارضه نادری هست که ادرار آور هست

0

تنبلی تخمدان و مثانه عصبی و مصرف قرص امپاور پلاس؟ تنبلی , تخمدان , مثانه , تنبلی تخمدان , مثانه عصبیگرچه امپاور پلاس میتواند اندکی باعث کاهش وزن شود اما از آن جا که این دارو حاوی امپاگلیفلوزین است که مکانیسم اثر آن باعث افزایش حجم ادرار میشود، داروی مناسبی برای شما نیست. مصرف همان متفورمین با دوز 1500 میلی گرم روزانه برای تنبلی تخمدان کافی است.

0

تنبلی تخمدان و مثانه عصبی و مصرف قرص امپاور پلاس؟ تنبلی , تخمدان , مثانه , تنبلی تخمدان , مثانه عصبیسلام بهتر متفورمین مصرف شود و دارو را تغییر ندهید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مصرف قرص امپاور پلاس، که مکملی بر پایه ویتامین‌ها و مواد معدنی است، معمولا برای بهبود عملکرد هورمونی و تنظیم متابولیکی برای بیماران با تنبلی تخمدان تجویز می‌شود. هرچند این دارو معمولاً عوارض جانبی خاصی در ارتباط با مثانه ندارد، اما در موارد نادر ممکن است تحریک پذیری مثانه را افزایش دهد و سبب حس ادرار شدید شود. این مسئله ممکن است به علت تداخلات دارویی با سایر داروهای مصرفی یا حتی حساسیت فردی به برخی از اجزای قرص امپاور پلاس باشد. برای اطمینان بیشتر، توصیه می‌شود که شما در این زمینه با پزشک خود یا یک متخصص اورولوژی مشورت کنید تا دلایل دقیق این حس ادرار را بررسی کنند و تنظیم دارویی مناسبی را ارائه دهند. همچنین، بررسی سطوح تیرویید و میزان فعالیت‌های هورمونی می‌تواند به شما در فهم بهتر تعاملات بین متفورمین و داروی جدید کمک کند.