علت قطع نشدن شیر مادر چیست؟ با عرض سلام، در قدم اول بهتر است از هر گونه دستکاری و فشار سینه خودداری فرمایید! در حالت کلی خروج ترشح بدون فشار دادن سینه حایز اهمیت بیشتری محسوب می گردد. جهت معاینه از نزدیک به متخصصین زنان یا همکاران متخصص جراحی عمومی مراجعه فرمایید.. حتما جهت بررسی معاینه و درخواست ازمایشات مراحعه کنید. عزیزم انجام معاینه سونوگرافی سینه و بررسی هورمونی و پرولاکتین و تیروئید توصیه میشود.

شیر , قطع , ازشیر , ترشح شیر , شیردهی

سلام ببخشید من نزدیک به دوساله که پسرم رو ازشیر گرفتم ولی همچنان سینه هام شیر دارن اگر فشار بدم شیر مثه آغوز قطره میاد رفتم بهداشت گفتن اگر درد نداری طبیعیه خودش قطع میشه ولی هنوز بعدازیکسالی گفتن قطع نشده آیا نیازنیست مراجعه کنم به پزشک زنان به ماماهم گفتن نیاز نیست ممنون نیشم راهنمایی کنین

3
2

علت قطع نشدن شیر مادر چیست؟ شیر , قطع , ازشیر , ترشح شیر , شیردهیبا عرض سلام، در قدم اول بهتر است از هر گونه دستکاری و فشار سینه خودداری فرمایید! در حالت کلی خروج ترشح بدون فشار دادن سینه حایز اهمیت بیشتری محسوب می گردد. جهت معاینه از نزدیک به متخصصین زنان یا همکاران متخصص جراحی عمومی مراجعه فرمایید.

1

علت قطع نشدن شیر مادر چیست؟ شیر , قطع , ازشیر , ترشح شیر , شیردهیحتما جهت بررسی معاینه و درخواست ازمایشات مراحعه کنید

0

علت قطع نشدن شیر مادر چیست؟ شیر , قطع , ازشیر , ترشح شیر , شیردهیعزیزم انجام معاینه سونوگرافی سینه و بررسی هورمونی و پرولاکتین و تیروئید توصیه میشود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

ممکن است بعضی از زنان پس از سینه گیری کودکانشان، همچنان شیر داشته باشند. این ممکن است ناشی از حفظ میزان هورمون پرولاکتین باشد که برای تولید شیر ضروری است. در بسیاری از افراد، میزان این هورمون کم شده و شیر دادن قطع می‌شود. در برخی موارد، ممکن است نیاز به معاینه و درمان باشد. در صورتی که این موضوع برایتان نگران کننده است، پیشنهاد می‌کنیم با پزشک خود مشورت کنید.

ترشح شیر پس از دوره شیردهی می‌تواند چندین علت داشته باشد. مهم‌ترین علت، تغییرات هورمونی است که باعث می‌شود برخی زنان حتی پس از گذشت مدت طولانی از ازشیرگیری، شیر تولید کنند. استرس و تحریک سینه نیز می‌توانند در افزایش و ادامه ترشح شیر نقش ایفا کنند. اگر شما درد، تورم یا تغییرات دیگر در سینه خود مشاهده نمی‌کنید، معمولاً موضوع نگران‌کننده‌ای نیست. اما در صورتی که ترشح شیر ادامه یابد و با علائم دیگری همراه باشد، بهتر است به پزشک زنان یا ماما مراجعه کنید. آن‌ها می‌توانند بررسی‌های لازم از جمله آزمایش‌های هورمونی را انجام دهند تا دلیل دقیق را مشخص سازند. مراقبت‌های منظم و اطلاع به متخصص در صورت اضطراب می‌تواند اطمینان از سلامت شما را افزایش دهد.