عوارض آمپول پرولیا چیست؟ عزیزم کرونا بهانه خوبی برای تعویق انداختن ویزیت شما نیست. تمام پزشکان پروتوکل های کرونا را در مطب ها مراعات میکنند. با مصرف پرولیا حتما باید تحت نظر دندانپزشک باشید..

عوارض , پوکی , لثه , پرولیا

سلام بنده پوکی استخوان دارم حدود دو ماه پیش امپول پرولیا ۶۰ میلیگرم تزریق کردم در بازو ،زیر پوستی،سه روز هست که لثه اطراف دندان نیش جلو قرمز ملتهب و کمی دردناک شده.باید چی کار کنم؟در عوارض پرولیا نوشته التهاب و عفونت لثه و شل شدن دندان از دست رفتن استخوان فک.نگرانم چیکار کنم خیلی زیاد نیست فقط یک دندان یک نوار باریک دورش قرمز و ملتهب شدهلطفا راهنمایی کنید.با این کرونا دندانپزشکی رفتن که خیلی خطرناکه.ممکنه استخوان فکم رو از دست دارم میدم؟؟؟ هیچ بیماری دیگه خداروشکر ندارم

1
1

عوارض آمپول پرولیا چیست؟ عوارض , پوکی , لثه , پرولیاعزیزم کرونا بهانه خوبی برای تعویق انداختن ویزیت شما نیست. تمام پزشکان پروتوکل های کرونا را در مطب ها مراعات میکنند. با مصرف پرولیا حتما باید تحت نظر دندانپزشک باشید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

آمپول پرولیا برای درمان پوکی استخوان استفاده می شود. برخی از عوارض جانبی این درمان می تواند شامل درد لثه یا احتمال عفونت لثه باشد. در صورتی که شما درد یا التهاب در لثه تجربه کنید، استفاده از میکروب کش دهان و حفظ بهداشت مناسب دهان و دندان کمک می کند. اگر درد یا التهاب ادامه یابد یا اگر دندان شما شروع به تکان خوردن کرد، باید با پزشک یا دندانپزشک خود تماس بگیرید. با این کرونا، برخی دندانپزشکی ها اقدامات ایمنی خاصی روی دارند بنابراین مراجعه به آنها ممکن است حتی امن تر باشد تا اینکه شما خسته خود را درمان نکنید.

آمپول پرولیا (دنوزوماب) یک داروی ضد پوکی استخوان است که برای کاهش خطر شکستگی استخوان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از عوارض نادر آن، التهاب لثه و عفونت‌های دهانی است که شما به آن اشاره کرده‌اید. در صورت مشاهده علائم التهاب لثه مانند قرمزی، تورم یا درد، مهم است که با دندانپزشک یا پزشک خود مشورت کنید، حتی اگر امکان حضور فیزیکی در مطب وجود نداشته باشد، می‌توانید از مشاوره تلفنی یا آنلاین بهره ببرید. دندانپزشک ممکن است توصیه‌هایی برای مدیریت علائم از جمله استفاده از آب نمک گرم برای شستشو ارائه دهد. بیماری‌های دهانی مرتبط با پرولیا به ندرت منجر به از دست دادن استخوان فک می‌شوند، اما بهتر است هر علامتی را که باعث نگرانی می‌شود پیگیری کنید. همچنین سعی کنید بهداشت دهان را به خوبی رعایت کنید و از دهانشویه‌های آنتی‌باکتریال استفاده کنید تا از تشدید علائم جلوگیری شود. با توجه به شیوع کرونا، مراجعه حضوری را تا حد امکان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام دهید و از مشورت آنلاین با پزشک بهره ببرید.