پرکاری تیرویید که در بارداری ایجاد بشه نیاز به دارو داره؟ سلام،طبق دستور پزشک عمل کنید.نیازی به مراجعه به متخصص غدد ندارید.پزشک براساس دوره بارداری و شرایط جنین و مادر در مورد درمان تصمیمگیری میکند. سلام . شرح حال ذکر شده کامل نیست . آیا علائم پر کاری تیروئید از جمله تپش قلب ، کاهش وزن و دارید یا خیر ؟ نکته بعد اینکه علت هایپر تیروئیدی جهت تصمیمگیری نیاز به درمان اهمیت دارد . در هرحال جهت تشخیص دقیق نیاز به معاینه و بررسی داره بهتره حضوری مراجعه کنید .. در اوایل بارداری این عدد TSH نرمال محسوب میشود. طبق دستور پزشک معالج خود رفتار کنید..

تیرویید , پرکاری , پرکاری تیرویید , بارداری

سلام هفته ۱۳ بارداری هستم و سابقه پرکاری یا کم کاری تیرویید نداشتم
آزمایشی که چند روز پیش دادم tsh عدد ۰.۲ هست و رنج آزمایشگاه ۰.۳تا۵.۵
دکترم (متخصص زنان) گفتن اشکالی نداره دو هفته بعد آزمایشت رو تکرار کن T۳ و T۴ هم بررسی بشه نه دارویی دادن و نه گفتن برم متخصص غدد حتی گفتن به مصرف یدوفولیک ادامه بده
نگرانم که تو این مدت مشکلی پیش بیاد
آیا واقعا نیاز به دارو و پیگیری بیشتر ندارم؟

3
0

پرکاری تیرویید که در بارداری ایجاد بشه نیاز به دارو داره؟ تیرویید , پرکاری , پرکاری تیرویید , بارداریسلام،طبق دستور پزشک عمل کنید.نیازی به مراجعه به متخصص غدد ندارید.پزشک براساس دوره بارداری و شرایط جنین و مادر در مورد درمان تصمیمگیری میکند

0

پرکاری تیرویید که در بارداری ایجاد بشه نیاز به دارو داره؟ تیرویید , پرکاری , پرکاری تیرویید , بارداریسلام . شرح حال ذکر شده کامل نیست . آیا علائم پر کاری تیروئید از جمله تپش قلب ، کاهش وزن و دارید یا خیر ؟ نکته بعد اینکه علت هایپر تیروئیدی جهت تصمیمگیری نیاز به درمان اهمیت دارد . در هرحال جهت تشخیص دقیق نیاز به معاینه و بررسی داره بهتره حضوری مراجعه کنید .

0

پرکاری تیرویید که در بارداری ایجاد بشه نیاز به دارو داره؟ تیرویید , پرکاری , پرکاری تیرویید , بارداریدر اوایل بارداری این عدد TSH نرمال محسوب میشود. طبق دستور پزشک معالج خود رفتار کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در صورتی که TSH شما در محدوده نرمال آزمایشگاهی است و سایر آزمایشات مانند T3 و T4 نیز در مرز نرمال باشند، احتمالاً نیازی به مصرف دارو در دوره بارداری ندارید. اما برای اطمینان بیشتر، توصیه معمول این است که در طول بارداری آزمایشات خود را مداوم بررسی کرده و با پزشک خود مشورت کنید. مصرف ایدوفولیک هم از اهمیت بالایی برخوردار است برای پیشگیری از مشکلات ناشی از کمبود آن. مشاوره با متخصص غدد در صورت لزوم توصیه می‌شود.