آیا ef بیماری که سکته حاد قلبی کرده است بالا میرود؟

سلام خسته نباشید بیمار ۳۵ساله سکته شدید قلبی داشته دیابت و فشارخون بالا و زمینه ارثی داره شبی که سکته کرد صبحش یک رگ قلب آنژیو و فنر گذاشتن دو رگ دیگه هم نیاز به آنژیو هست فعلا دارودرمانی بشه و چند روز بیمارستان درحال دارودرمانی هست دکترش گفتن که بیست درصد از قلب کار میکنه قلبش ضعیف شده سکته عادی نکرده فقط دعا کنید حال روحیمون خوب نیست خواهش میکنم بفرمایید امیدی به بهبودی بیمار هست؟

0

سلام بله زمان می دهیم وقتی رگ باز می شود خونرسانی برقرار می شود و داروهای جدید که برای نارسایی قلب هست کمک می کنند پمپاژ قلب یه مقدار بالا برود

دکتر کبری دوستعلی

بورد تخصصی قلب و عروقدرمان واریس
دکتر کبری دوستعلی
0

سلام به سطح نرمال نمیرسه ولی با دارو به مرور زمان امکان افزایش ef وجود دارد

دکتر رویا رحمانی

متخصص بیماری های عفونی و تب دار
دکتر رویا رحمانی
0

سلام فعلا باید صبر کنید عروقی که آنژیو شدن خونرسانی را تشدید کنند و ادامه درمان با دارو کنترل شود.

دکتر سید شجاع الدین نمازی

متخصص قلب - فشار خون ، واریسعضو انجمن قلب اروپا
دکتر سید شجاع الدین نمازی
0

سلام احتمال برگشت EF تا حدودی هست. اکوی ۶ هفته بعد از سکته این مساله رو نشون میده. داروهاشون رو مرتب استفاده کنن و تحت نظر پزشکشون باشن.

دکتر احمد یوسفی

فوق تخصص قلب و عروقرتبه برتر بورد فوق تخصص قلب
دکتر احمد یوسفی
0

امکان بهبود نسبی و بازگشت جزئی EF وجود دارد. نباید انتظار معجزه داشته باشید. مصرف منظم دارو، ویزیت منظم پزشک و رعایت توصیه ها تا حدی میتواند کمک کننده باشد. بیشترین انرژی پزشک و بیمار باید بر حفظ شرایط موجود و کنترل بیماری باشد.

دکتر رامین صفری راد

متخصص قلب و عروق
دکتر رامین صفری راد
0

تا حدودی با باز شدن رگ گرفته و درمان دارویی قابل برگشته اکوی کنترل ۶هفته بعد از آنژیوگرافی توصیه میشه

دکتر ایلناز بابک

متخصص قلب و عروق
دکتر ایلناز بابک
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

در پاسخ به سوال شما، تابع عملکرد قلبی (EF یا Ejection Fraction) معمولاً پس از یک حادثه قلبی مانند سکته می‌تواند تحت تأثیر قرار بگیرد. EF نشان‌دهنده درصد خونی که با هر ضربان قلب از بطن چپ پمپاژ می‌شود، است و کاهش آن می‌تواند نشان‌دهنده آسیب به عضله قلب باشد. در مورد بیمار شما که 20 درصد عملکرد قلبی دارد، این نشان‌ دهنده آسیب جدی به قلب است. این بیمار نیاز به مراقبت‌های پزشکی دقیق و برنامه ریزی شده دارد. امکان بهبودی وجود دارد، اما به نوع درمان، میزان آسیب قلبی، و پیروی دقیق بیمار از دستورالعمل‌های پزشکی بستگی دارد. اقدامات درمانی ممکن است شامل مدیریت دارویی، فیزیوتراپی قلبی، و در صورت نیاز، جراحی‌های بیشتر باشد. حمایت روحی و روانی نیز برای بهبودی بیمار ضروری است.