علت رفلاکس نوراد بعد از مصرف شیرخشک نوزاد چیست؟

سلام وقت بخیر فرزند من ۲۴روزشه وشبا چون شیرم کمه به عنوان کمکی بهش شیرخشک میدم کمی دچار رفلاکسه وشدید زور میزنه وبه خودش میپیچه درعین حال شکمشم روزی پنج بارکارمیکنه میخاستم بدونم با این شرایط بهترین مارک شیرخشکی که میتونم بهش بدم چیه پودر اس امپرازول و قطره کولیک هم میخوره اماباز زور میزنه دلیل زور زدنش چی

4

سلام در این سن ممکنست ریفلاکس،کولیک شیرخوارگی یا حساسیت به پروتیین شیرگاو سبب این علایم شوند. توصیه میشود شیرخوار توسط پزشک کودکان معاینه گردد،وزن شود و اقدامات لازم انجام گردد. در ضمن ،ریفلاکس با شیر خشک ،بیشتر از شیر مادر اتفاق میافتد.

دکتر مرجان مکی پور

متخصص کودکان ( اطفال )
دکتر مرجان مکی پور
2

دلپیچه و نفخ میتونه باعث این علائم بشه.برای ریفلاکس مگر موارد شدید یعنی استفراغ مکرر و عدم وزنگیری نیاز به شروع امپرازول نیست اینکه کدوم شیرخشک کمتر علائم ایجادکنه بستگی به علت داره که بچه کمبود لاکتوز داره یا حساسیت به پروتئین گاوی یاکولیک باید به متخصص اطفالتون مراجعه کنید جهت شرح حال دقیق

دکتر نسیم مه

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر نسیم مه
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

رفلاکس گاسترواسوفاژیال در نوزادان نسبتا رایج است و اغلب ناشی از ناپختگی سیستم گوارشی نوزاد است. ممکن است استفاده از شیرخشک قابل هضم که با حاوی پروتئین های هضم شده باعث کم شدن علائم رفلاکس شود. در برخی موارد، تغییرات در رژیم غذایی - مثل چگونگی قاعدة شیردهی - گاستریت رفلاکسی را کاهش می دهد. پودر اسمپرازول باعث کاهش ترشح اسید معده می‌شود و قطره کولیک به تسکین درد شکم نوزاد کمک می‌کند. برای مشاوره بیشتر با پزشک نوزاد خود صحبت کنید.

رفلاکس معده در نوزادان معمولاً به دلیل عدم تکامل کامل دریچه مری و معده رخ می‌دهد. در صورت مصرف شیر خشک، برخی نوزادان ممکن است نتوانند به خوبی این نوع شیر را هضم کنند که می‌تواند باعث رفلاکس و یا زور زدن شود. باید از شیر خشک‌هایی استفاده کنید که برای رفلاکس طراحی شده‌اند که غلیظتر هستند و هضم آن‌ها آسان‌تر است. برندهای معتبر و مخصوص رفلاکس مانند شیر خشک ضد رفلاکس Enfamil A.R یا Aptamil AR می‌تواند مؤثر باشند. زور زدن ممکن است به دلیل گاز روده یا کولیک باشد، که با تغییر رژیم غذایی مادر (در صورت شیردهی)، یا استفاده از شیر خشکی که حاوی پروبیوتیک‌ها و یا مکمل‌های راحتتر هضم هستند، می‌توان این مشکل را کاهش داد. ادامه مصرف پودر امپرازول طبق نظر پزشک می‌تواند مناسب باشد اما در استفاده از آن احتیاط کنید و در صورت عدم بهبود، مجدداً به پزشک مراجعه نمایید. به یاد داشته باشید که هر تغییر رژیمی باید به تدریج اتفاق بیفتد و تحت نظارت پزشک اطفال انجام شود تا واکنش‌های بدن نوزاد به خوبی رصد شده و کنترل شود.