آیا رحم دوشاخ باعث سقط می شود؟ سلام عزیزم استرس نداشته باشید دوباره باردار شوید مشکلی نخواهد بود. با سلام نگران نباشید اقدام به بارداری نمایید. با عرض ادب، سقط زودرس الزاما به رحم دوشاخ مرتبط نمی باشد. اگرچه امکان سقط در رحم دو شاخ می تواند در مواردی افزایش پیدا کند ، ولی میزان این احتمال پایین بوده و در حدود 2 درصد است. به همین دلیل نگران نباشید و جهت بارداری اقدام نمایید.. سلام.عزیزم رحم دوشاخ میتواند سقط دهد اما درصدی حدود 1 داردنگران نباشید و اقدام به بارداری بفرمایید.

سقط , دوشاخ , رحم

باسلام .من یک سال پیش سقط داشتم طوری که عدد بتا کم بود نهایت دوهفته بعدازموعدپریودسقط شدوتاکنون باردارنشدم عکس رنگی انداختم رحمم دوشاخ بود نظردکترم اینه که سقطم ربطی به رحمه دوشاخ نداره واگه باردارشم سقط نمیشه .ولی خیلیا بارحم دوشاخ سقط مکرر تو ماههای بالاتر داشتن لطفن منوراهنمایی کنید؟

4
0

آیا رحم دوشاخ باعث سقط می شود؟ سقط , دوشاخ , رحمسلام عزیزم استرس نداشته باشید دوباره باردار شوید مشکلی نخواهد بود

0

آیا رحم دوشاخ باعث سقط می شود؟ سقط , دوشاخ , رحمبا سلام نگران نباشید اقدام به بارداری نمایید

0

آیا رحم دوشاخ باعث سقط می شود؟ سقط , دوشاخ , رحمبا عرض ادب، سقط زودرس الزاما به رحم دوشاخ مرتبط نمی باشد. اگرچه امکان سقط در رحم دو شاخ می تواند در مواردی افزایش پیدا کند ، ولی میزان این احتمال پایین بوده و در حدود 2 درصد است. به همین دلیل نگران نباشید و جهت بارداری اقدام نمایید.

0

آیا رحم دوشاخ باعث سقط می شود؟ سقط , دوشاخ , رحمسلام.عزیزم رحم دوشاخ میتواند سقط دهد اما درصدی حدود 1 داردنگران نباشید و اقدام به بارداری بفرمایید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سلام و روز به خیر. رحم دوشاخ که یکی از اشکال نادر تشکیل رحم است، می‌تواند تأثیرات متفاوتی بر بارداری داشته باشد. در مواردی مانند شما، رحم دوشاخ می‌تواند خطر سقط جنین را به دلایل مختلفی افزایش دهد، از جمله اختلال در بستر شدن جنین و کاهش سطح مناسب عضلات رحم که ممکن است باعث عدم توانایی در حفظ بارداری شود. هرچند نظر پزشک شما مبنی بر عدم ارتباط مستقیم رحم دوشاخ با حادثه سقط نخستین می‌تواند صحیح باشد، اما خوب است از نظر دیگر متخصصان نیز به صورت دقیق‌تری استعلام گیرید. درمان‌هایی مانند جراحی ترمیمی یا حمایت‌های بیشتر در دوران بارداری می‌تواند به کاهش ریسک سقط کمک کند. توصیه می‌شود که شما تحت نظر متخصص زنان و زایمان با تجربه در این زمینه پیگیری‌های لازم را انجام دهید.