علت برجستگی عمودی روی پیشانی نوزاد چیست؟ دوست عزیزم سلام.این مورد طبیعی است در بعضی افراد وقتی استخوان پیشانی در دوران جنینی درخط وسط به هم جوش میخوره کمی لبه برجسته پیدامیکنه. سلام لطفا جهت مشاوره عکس ایشان را به ۰۹۱۰۵۵۵۵۳۲۶ ارسال کنید ایشان باید سی اسکن سه بعدی صورت و جمجمه انجام دهد اگر لازم شد کرنیوپلاستی برای ایشان انجام شود.

عمودی , برجستگی , نوزاد , برجستگی عمودی , پیشانی

دخترم ۲سالشه از بدو تولد برجستگی عمودی روی وسط پیشانی نوزادم داشت چندجا بردم اما نتیجه نگرفتم انگار پیشونی دخترم از وسط نقسیم شده چاره کار چیه باید جراحی کنم؟

2
4

علت برجستگی عمودی روی پیشانی نوزاد چیست؟ عمودی , برجستگی , نوزاد , برجستگی عمودی , پیشانیدوست عزیزم سلام.این مورد طبیعی است در بعضی افراد وقتی استخوان پیشانی در دوران جنینی درخط وسط به هم جوش میخوره کمی لبه برجسته پیدامیکنه

-1

علت برجستگی عمودی روی پیشانی نوزاد چیست؟ عمودی , برجستگی , نوزاد , برجستگی عمودی , پیشانیسلام لطفا جهت مشاوره عکس ایشان را به ۰۹۱۰۵۵۵۵۳۲۶ ارسال کنید ایشان باید سی اسکن سه بعدی صورت و جمجمه انجام دهد اگر لازم شد کرنیوپلاستی برای ایشان انجام شود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

برجستگی عمودی در پیشونی نوزادان ممکن است ناشی از شرایط مختلف باشد. این عامل می تواند از فشار در هنگام زایمان تا بیماری های مرتبط با استخوان، مانند اختلال در رشد یا بسته شدن زود هنگام درزهای استخوان سر بوجود آید. در برخی موارد، درمان ضروری نیست و با رشد کودک، این برجستگی به تدریج از بین می رود. اما در برخی دیگر از موارد، ممکن است برای اصلاح این برجستگی نیاز به جراحی باشد. بهتر است با پزشک کودکان مشورت کنید تا ببینید آیا خلل یا نقصی در ساختمان استخوان سر باعث ایجاد این برجستگی شده است یا خیر.

برجستگی عمودی روی پیشانی که در نوزادان دیده می‌شود می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. یکی از شایع‌ترین علل، مربوط به ساختار استخوان پیشانی و رشد آن می‌باشد. در برخی موارد، این نوع برجستگی به دلیل مسئله‌ای به نام 'کرانیوسینوستوزیس' است که ناشی از بسته شدن زودرس درزهای جمجمه می‌باشد. در صورتی که برجستگی بزرگی وجود دارد یا به نظر می‌رسد روند رشد طبیعی صورت و جمجمه مختل شده، مراجعه به یک پزشک جراح پلاستیک اطفال یا متخصص مغز و اعصاب اطفال ضروری است. ممکن است آزمایش‌های تصویربرداری مثل سی‌تی‌اسکن برای ارزیابی دقیق‌تر لازم باشد. در برخی موارد ممکن است نیاز به جراحی اصلاحی باشد، اما در بسیاری از مواقع چنین مداخله‌ای ضروری نیست و موضوع خودبه‌خود با گذشت زمان بهبود می‌یابد. مشورت با پزشک معالج برای تصمیم‌گیری درباره نیاز به جراحی و دیگر روش‌های درمانی توصیه می‌شود.