علت سرگیجه بعد قطع سرترالین؟

باعرض سلام و ادب.دخترمن ۱۸سالشه.داروی سرترالین رو هربعدازظهرنصف مصرف میکرد(به مدت بیش از ۶ماه) دکترش سه هفته پیش گفتن یک هفته یکچهارم بخوروبعدمصرف نکن . بعدقطع دارودخترم به شدت سرگیجه گرفته و دائم میگه احساس بیقراری و شناوری و همچنین تاری دیدبه صورت لحظه ای دارم.دل درد و یبوست هم در طی این۲هفته گرفته.سرگیجه و تاری دید لحظه ای رو قبل کنکورش داشت ولی در هفته ۴بار تجربه میکردولی ما فکر میکردیم بخاطر استرس کنکوره الان میگه خیلی سرگیجه هام بدتر شده . علت سرگیجه شدیدش؟نوارمغزوهم سالمه.

0

با سلام علت مصرف لاموتریژین و لوبل چیست؟ (آیا مشکل تشنج وجود دارد؟) با قطع تدریجی سرترالین نباید عارضه ای ایجاد شود ولی می توانید مجددا با مصرف 1/4 تا 1/2 از دارو ببینید آیا مواردی که ذکر نمودید برطرف می شوند.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

باسلام مصرف یک چهارم سرترالین را به مدت طولانی تر مثلا یکماه ادامه دهید.

دکتر شهاب الدین بهرامی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکبورد تخصصی
دکتر شهاب الدین بهرامی
1

سلام. مشکلات جسمی زمینه ای باید بررسی شود مثل اختلالات گوش داخلی، اختلالات مغزی. قطع تدریجی سرترالین بطور نادر، میتواند سرگیجه بدهد

دکتر مریم تاج دینی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر مریم تاج دینی
-1

با سلام قطع تدریجی داروی سرترالین نمی تواند سرگیجه ایجاد نماید، و با توجه به اینکه داروهای ضد صرع نیز مصرف می کنند حتما لازم است توسط متخصص مغز و اعصاب ویزیت شود و داروهای ایشان تحت بررسی و تنظیم قرار گیرد. با تشکر دکتر داوود آذرنگی متخصص مغز و اعصاب

کلینیک تخصصی ذهن برتر ایرانیان

تخصصی مغز و اعصاب و رواندکتر داود آذرنگی - متخصص مغز و اعصاب-...
کلینیک تخصصی ذهن برتر ایرانیان
0

سلام، با این روش قطع مصرف سرترالین وقوع سرگیجه دور از ذهن است، علت مصرف لوبل و لاموتریژین را نگفتید. توصیه به بررسی مشکلات گوش داخلی و عوامل مغزی سرگیجه میشود.

دکتر بهاره صباغ ابریشمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمانگر خانواده و مشکلات جنسی
دکتر بهاره صباغ ابریشمی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

سرگیجه، بیقراری و تاری دید شایعاً منجر به قطع سرترالین شده است. درواقع، این علائم جزء عوارض جانبی سرترالین می باشند که می تواند پس از قطع ناگهانی آن رخ دهد. بهترین راه برای جلوگیری از این عوارض، کاهش تدریجی دوز دارو تحت نظارت پزشک است. دل درد و یبوست نیز ممکن است ناشی از تنش بدنی و یا روانی ناشی از قطع سرترالین باشند. بنابراین، درمان با کمک متخصص بهترین گزینه است.

قطع ناگهانی سرترالین می‌تواند به بروز علائم زیادی منجر شود که به عنوان 'سندرم قطع' شناخته می‌شود. این علائم شامل سرگیجه، بیقراری، احساس شناوری، تاری دید، دل‌درد و یبوست است. این علائم به دلیل تغییر سطح سروتونین در مغز پس از قطع سرترالین بروز می‌کنند. برای کاهش این علائم، توصیه می‌شود که دارو به تدریج و تحت نظر پزشک قطع شود. در ضمن، ممکن است پزشک معالج نیاز به تجویز داروهای دیگری برای مدیریت علائم موجود داشته باشد. توصیه می‌کنیم به پزشک متخصص اعصاب و روان مراجعه فرمایید تا برنامه‌ای برای کاهش تدریجی دارو و مدیریت عوارض جانبی تدوین شود.