آیا من مشکل قلبی دارم؟

سلام خانومی ۳۸ ساله هستم که از سن ۱۳_۱۴ سالگی دچار تپش قلب شدم به دکتر مراجعه کردم گفتن مال اظطرابه ایندرال ۵ میخوردم که رفته رفته تپش قلبم بیشتر شد در سن ۲۸ سالگی اکو تست ورزش تست ریه دادم گفتن افتادگی دریچه میتراله افسردگی داشتم و دارو میخوردم در ضمن دایی و خاله ام ناراحتی قلبی دارند دوبار دیگر هم اکو دادم گفتن مشکلی نداری اما همچنان استرس و گاهی حمله وحشت دارم در حال حاضر اسنترا و ایندرال ۱۰ میخورم اما همیشه از اینکه نکنه اتفاقی برام بیفته میترسم میترسم ورزش کنم تا بدوم یا میترسم عصبانی شوم شمارو به خدا کمکم کنید آیا حال من خوب میشود؟ ایا من مشکل قلبی دارم؟ ایا درمان قطعی برای من وجود دارد؟ به تازگی هم دچار سرگیجه های شدید میشوم که با تکان دادن سرم و یانگاه کردن به چپ و راست باعث سرگیجه ام میشود چه کنم تا حالم خوب شود ؟ ؟؟؟

0

سلام شدت علایم با پرولاپس دریچه میترالی که با اکوهای سریال و نرمال ذکر شده وجودش زیر سوال است تناسب ندارد. برای درمان مناسب به همکاران روانپزشک مراجعه کنید.

دکتر سیدمختار جاودان نژاد

متخصص قلب و عروق
دکتر سیدمختار جاودان نژاد
0

سلام با توجه به بررسی های قلبی ونوع وخصوصیات علایم بنظر علت علایم اختلالات اضطرابی هست

دکتر کامبیز پرآذران

فوق تخصص قلب و عروق
دکتر کامبیز پرآذران
0

با سلام،حتما جهت بهبود علایم اضطرابی توصیه به پیگیری درمان توسط همکاران روانپزشک میشود

دکتر وحید شجاعی

متخصص قلب و عروق
دکتر وحید شجاعی
0

سلام سرگیجه ها منشا عصبی یا گوش داخلی داره و باید بررسی بشه سایر علایم کاملا منطبق بر اختلال خلقی و اضطراب و وسواس فکری است و تحت نظر روانپزشک ماهر درمان خواهد شد

دکتر علی صمدزاده

متخصص قلب و عروق
دکتر علی صمدزاده
0

سلام بهتر است مشکلات خود را از طریق همکاران روانپزشک پیگیری نمایید بعید است از قلب و عروق شما باشد

دکتر اسفندیار نوروزی

بورد تخصصی قلب و عروق از دانشگاه تهرانعضو انجمن قلب اروپا
دکتر اسفندیار نوروزی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

احساس تپش قلب، اضطراب، و سرگیجه ممکن است ناشی از مشکلات قلبی یا اختلالات روانی باشند. برخی علائمی که شما توصیف کرده‌اید نیاز به ارزیابی دقیق‌تر دارند. توصیه می‌شود بهتر است به یک پزشک قلب و یا متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید تا ارزیابی کاملی انجام شود. درمان‌ها بر اساس تشخيص کلینيکی و بررسی‌های تشخيصی مانند الکتروکاردیوگرافی (ECG) و هولتر انجام خواهد شد. علاوه بی خیالی و تکنیک‌های تنفسی نیز می‌تواند به شما کمک کننده باشند.نگران نباشید، با ارزیابی صحیح و درمان مناسب، می‌توانید از علائم مزاحم خود را بهبود بخشید. کنترل سطح استرس، ورزش منظم و مراجعه به روانشناسی نیز می‌تواند در بهبود وضعیت شما موثر باشد.