در چه صورت تراکستومی برداشته میشود؟ پاسخ داده شده است.

عفونت , صورت , تراکستومی

سلام مادرم برای عفونت خون در بیمارستان بستری شد. خدا رو شکر عفونت خون رفع شده و خیلی کم در ریه سمت چپ همچنان عفونت دارد.
۱۵ روز هست که مادرم به دستگاه ونتیلاتور وصل است. متاسفانه نمی توانند دستگاه رو از مادر جدا کنند. و دکتر دستور تراکستومی داده.
مادرم از هوشیاری کامل برخوردارند اما متاسفانه بسیار کم انرژی شده است.
می خواستم بدونم آیا می شود بعد ها تراکستومی رو برداشت یا خیر تا آخر عمر مادرم باید تراکستومی داشته باشد؟

1
14

در چه صورت تراکستومی برداشته میشود؟ عفونت , صورت , تراکستومیپاسخ داده شده است

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تراکستومی یک نوع عمل جراحی است که در آن لوله‌ای در گلو وصل می‌شود تا بیمار بتواند تنفس کند. در بعضی موارد، تراکستومی ممکن است موقتی باشد و بعد از بهبود وضعیت بیمار برداشته می‌شود. اما در مواردی نیز ممکن است برای مدت طولانی یا به طور دائم لازم باشد. تصمیم گیری برای برداشتن تراکستومی بستگی به وضعیت انرژی بیمار، وضعیت عمومی سلامت بیمار و عوامل دیگری می‌باشد. باید این مسئله را با پزشک معالجتان مطرح کنید. هر حالت ممکن است متفاوت باشد و بهترین تصمیم ممکن توسط تیم درمانی یا پزشک معالج شما اتخاذ می‌شود.

تراکستومی یکی از روش‌های درمانی است که به بیمارانی که نمی‌توانند به طور طبیعی تنفس کنند، کمک می‌کند. در مواردی که بیمار پس از تکمیل درمان و بهبود شرایط پزشکی قادر به تنفس مستقل شود، امکان دارد که تراکستومی برداشته شود. در مورد مادر شما، با توجه به اینکه عفونت خون بهبود یافته و یک عفونت کم در ریه‌ها باقی مانده است، پزشکان معمولاً وقتی اطمینان حاصل کنند که مادر توانایی تنفس بدون کمک ونتیلاتور را دارد، برای برداشتن تراکستومی اقدام می‌کنند. این ارزیابی معمولاً شامل آزمایشات و مشاهده مستقیم پاسخ بیمار بدون دستگاه خواهد بود. در برخی موارد، تراکستومی ممکن است به‌طور دائمی باقی بماند، خصوصاً اگر باعث بهبود کیفیت زندگی بیمار شود یا اگر شرایط پزشکی خاصی به وجود آید که نیاز به تنفس کمکی را دائمی کند. بنابراین، تصمیم نهایی برای برداشتن تراکستومی باید با مشورت کامل پزشکان انجام شود.