آیا مصرف قرص اکتوکلد (قرص ترکیبی سرماخوردگی) در شیر دهی ضرر دارد؟

سلام خسته نباشید من یه نوزاد ۱۸ روزه دارم و سرماخورده که گلو درد هم دارم و الان یک عدد قرص اکتوکلد خوردم که شامل استامینوفن و فنیر آفرین و دکسترومتورفان و کلر فنیر امین مالئات بود الان می خواستم بدونم که می تونم شیر خودم رو بدم یا نه؟ فعلا شیر خشک بدم

2

سلام مشکلی ندارد. میتوانید شیردهی داشته باشید

دکتر پریسا هنرپیشه

فوق تخصص بیماری های کلیه کودکانمتخصص کودکان و نوزادان
دکتر پریسا هنرپیشه
0

سلام بهتره از مصرف سرماخوردگی بزرگسالان تا حد امکان پرهیز کنید

دکتر هادی عباسی

متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی)
دکتر هادی عباسی
2

با سلام .نگران نباشید، مایعات فراوان بنوشید و به شیردهی ادامه بدید. به جای قرص سرماخوردگی، استامینوفن ساده ۵۰۰ هر ۸ ساعت و قرص فکسوفنادین ۶۰ هر ۱۲ ساعت مصرف کنید. قرص فکسوفنادین، خواب آور نیست و در دوران شیردهی، ضرری برای کودک شما نداره. آب نمک غرغره کنید. شربت های گیاهی پلارژین یا پلیوم یا پروسپان .هم بی ضرره.

دکتر نسرین منبع جود

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر نسرین منبع جود
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

معمولاً بهتر است که در دوران شیردهی داروهای ضد سرماخوردگی مانند اکتوکلد را استفاده نکنید. این دارو می‌تواند به شیردر اثر شیردهی منتقل شود و می تواند عوارضی برای کودک بیفرستد. قبل از مصرف هر دارویی حتماً با پزشک خود در این خصوص مشورت کنید. در این خصوص، اگر احساس می کنید که باید از دارو استفاده کنید، بهتر است شیرخشک به کودک بدهید تا دارویی که ممکن است به شیر شما منتقل شود، به کودک آسیب نرساند.

سلام و تبریک بابت تولد فرزند جدیدتان! در پاسخ به سوال شما، باید گفت که قرص اکتوکلد معمولاً شامل استامینوفن، فنیرآفرین، دکسترومتورفان و کلرفنیرامین است. هر یک از این ترکیبات خاصیت و تاثیر خاص خود را دارند. 1. **استامینوفن:** به طور کلی برای مادران شیرده بی‌خطر تلقی می‌شود و معمولاً به مقدار کمی وارد شیر مادر می‌شود. 2. **فنیرآفرین:** در مورد این دارو، اطلاعات کمی در دسترس است و ممکن است تأثیر کمی بر حجم شیر مادر بگذارد. بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. 3. **دکسترومتورفان:** به مقدار کم در شیر مادر دیده می‌شود و معمولاً مشکلی برای نوزاد ایجاد نمی‌کند. 4. **کلرفنیرامین:** این دارو می‌تواند باعث خواب‌آلودگی در نوزاد شود و در برخی از منابع توصیه شده که مصرف آن در دوران شیردهی با احتیاط انجام شود. با توجه به موارد فوق، برای احتیاط بیشتر توصیه می‌شود با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین تصمیم‌گیری را برای سلامتی خود و نوزادتان انجام دهید. همچنین، اگر حس می‌کنید ممکن است نوزاد شما تحت تأثیر قرار گیرد، ممکن است به طور موقت استفاده از شیر خشک را در نظر بگیرید.