بعدازچه مدت ازدفع حاملگی خارج رحمی می شود اقدام مجدد برای بارداری انجام داد؟ سلام عزیزم مصرف داروی شما ربطی به بارداری خارج از رحم ندارد برای دردهایی که می فرمایید حتما باید سونوگرافی انجام بدهید معمولا ۳ الی ۶ ماه بعد از بارداری می توان اقدام کرد مصرف آهن در صورتی که دچار آنمی و یا فقر آهن مجاز است قبل از بارداری باید سه ماه فولیک اسید خورده شود راهی برای پیشگیری از حاملگی خارج از رحم نداریم از زمان تصمیم به بارداری باید تحت نظر متخصص زنان باشد. با عرض سلام، 1- لتروزول احتمال حاملگی خارج رحمی را افزایش نمی دهد 2- در صورت تداوم درد انجام معاینه توصیه می گردد. 3- در صورت ضرورت و تشخیص پزشک معالج ، مصرف مکمل های نامبرده بلامانع است. مصرف اسید فولیک به مدت 3 ماه پیش از بارداری توصیه می شود. 4- اقدام خاصی جهت جلوگیری از بارداری خارج رحمی امکان پذیر نمی باشد. از ابتدای اقدام به بارداری زیر نظر متخصصین زنان قرار داشته باشید 5- حداقل سه ماه فاصله گذاری تا اقدام بعدی توصیه می گردد.. عزیزم حداقل ۳ ماه باید بگذرد تا دوباره اقدام به بارداری نمایید و مصرف اسید فولیک توصیه میشود قرص لتروزول و بارداری خارج رحمی را افزایش نمیدهد. سلام لتروزول باعث حاملگی خارج رحم نمیشود و سه ماه بعد اقدام به بارداری نمایید.

ازدفع , بعدازچه , خارج رحمی , حاملگی

سلام ووقت به خیر؛حاملگی خارج از رحم داشتم.والان۲۰ روز از اتمامش(بدون دارو وعمل) میگذره
۱_قبل از بارداری به دستور پزشک قرص لتروزول دو دوره مصرف کردم( یک دوره اشتباه ومجددا دوره بعد استفاده کردم)قبلشم هیچ اقدامی برای بارداری نداشتموهیچ مشکلی.،ممکنه این اتفاق به خاطر مصرف این دارو باشه؟
۲_هنوز گاها درد پهلو وزیر شکم دارم ایا طبیعیه؟
۳_واینکه میتونم قرص اهن واسید فولیک وویتامین مصرف کنم؟
۴_برای جلوگیری از تکرار این اتفاق چکار باید کرد؟
ببخشید که زیاد شد وبینهایت سپاس گذارم.

4
0

بعدازچه مدت ازدفع حاملگی خارج رحمی می شود اقدام مجدد برای بارداری انجام داد؟ ازدفع , بعدازچه , خارج رحمی , حاملگیسلام عزیزم مصرف داروی شما ربطی به بارداری خارج از رحم ندارد برای دردهایی که می فرمایید حتما باید سونوگرافی انجام بدهید معمولا ۳ الی ۶ ماه بعد از بارداری می توان اقدام کرد مصرف آهن در صورتی که دچار آنمی و یا فقر آهن مجاز است قبل از بارداری باید سه ماه فولیک اسید خورده شود راهی برای پیشگیری از حاملگی خارج از رحم نداریم از زمان تصمیم به بارداری باید تحت نظر متخصص زنان باشد

0

بعدازچه مدت ازدفع حاملگی خارج رحمی می شود اقدام مجدد برای بارداری انجام داد؟ ازدفع , بعدازچه , خارج رحمی , حاملگیبا عرض سلام، 1- لتروزول احتمال حاملگی خارج رحمی را افزایش نمی دهد 2- در صورت تداوم درد انجام معاینه توصیه می گردد. 3- در صورت ضرورت و تشخیص پزشک معالج ، مصرف مکمل های نامبرده بلامانع است. مصرف اسید فولیک به مدت 3 ماه پیش از بارداری توصیه می شود. 4- اقدام خاصی جهت جلوگیری از بارداری خارج رحمی امکان پذیر نمی باشد. از ابتدای اقدام به بارداری زیر نظر متخصصین زنان قرار داشته باشید 5- حداقل سه ماه فاصله گذاری تا اقدام بعدی توصیه می گردد.

0

بعدازچه مدت ازدفع حاملگی خارج رحمی می شود اقدام مجدد برای بارداری انجام داد؟ ازدفع , بعدازچه , خارج رحمی , حاملگیعزیزم حداقل ۳ ماه باید بگذرد تا دوباره اقدام به بارداری نمایید و مصرف اسید فولیک توصیه میشود قرص لتروزول و بارداری خارج رحمی را افزایش نمیدهد

1

بعدازچه مدت ازدفع حاملگی خارج رحمی می شود اقدام مجدد برای بارداری انجام داد؟ ازدفع , بعدازچه , خارج رحمی , حاملگیسلام لتروزول باعث حاملگی خارج رحم نمیشود و سه ماه بعد اقدام به بارداری نمایید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در طول دوره ای که بدن شما بهبود می یابد، بهتر است یک دوره میانگین 3 تا 6 ماه برای شروع دوباره تلاش برای بارداری صبر کنید. همچنین، داروهایی مانند لتروزول ممکن است موجب افزایش شانس بارداری در برخی از زنان شود، اما اینلازم است توسط پزشک شما در راستای نیازهای شما بررسی شود. در مورد درد ها و ناراحتی های شما، اگر آنها ادامه یابد، ممکن است نشانگر یک مشکل باقی مانده باشد و باید با پزشک خود صحبت کنید. قرص های ویتامین، اهن و اسید فولیک کمک می کنند به بدن شما برای بارداری آماده شود و باید با پزشک خود در مورد آغاز گرفتن آنها صحبت کنید.

حاملگی خارج رحمی (EP) یک رخداد پزشکی است که نیازمند توجه دقیق و خدمات پزشکی مناسب است. به برخی از سوالات مطرح شده پاسخ می دهم: 1. استفاده از لتروزول: لتروزول برای تحریک تخمک‌گذاری استفاده می‌شود. اگر پزشک تجویز کرده، مشکلی از این ناحیه بعید است، اما اثرات دیگر آن باید توسط پزشک بررسی شود. 2. درد پهلو و زیر شکم: ممکن است درد بخشی از روند بهبود باشد، اما اگر درد شدید یا مداوم است، حتماً با پزشک خود مشورت کنید. 3. مصرف مکمل‌ها: معمولاً مصرف آهن، اسید فولیک و ویتامین‌ها پس از مشورت با پزشک توصیه می‌شود، به ویژه اسید فولیک که به پیشگیری از نقص‌های عصبی در بارداری آینده کمک می‌کند. 4. جلوگیری از تکرار: احتمال بروز مجدد EP وجود دارد. توصیه می‌شود قبل از بارداری بعدی با پزشک خود صحبت کنید. او ممکن است آزمایشات بیشتری را برای ارزیابی وضعیت شما پیشنهاد دهد. برای سلامت آینده، پایبندی به دستورات پزشکی و پیگیری دقیق اهمیت دارد.