چرا بچه من تو 25 هفته و 6 روز بدنیا آمد و زنده نماند؟

سلام من تو هفته ۲۵وشش روز بچم بدنیا اومد ولی بعد زایمان گریه نمیکرد ۸۰۰گرم بود دکتری که تو ان آی سی یو بود قبول نمیکرد بچه رو بفرستن اونجا میگفت بمونه بخش بمیره با کلی اصرار فرستادیم ان آی سی یو ولی اونجا گفتن که spo۲بچه۷درصد هست گفتن امیدی نیس ونذاشتنش تو ونتیلاتور؟ آیا بچه من مشکلی داشت که ریه هاش هنوز تکمیل نشده بود یا هیچ بچه ای تو اون سن ریه اش قدرت باز وبسته شدن نداره درضمن آیا اگه به ونتیلاتور وصل میشداحتمالش بیشتربود
زنده بمونه؟

-1

سللم در بهترین مراکز دنیا نوزاد 25 هفته بندرت قابلیت حیات دارد نگران نباشید به امید خدا فرزند بعدی شما سلامت بدنیا می آید

دکتر فاطمه فخارمقدم

جراح و متخصص زنان و زایمان و نازاییدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر فاطمه فخارمقدم
0

سلام معمولا جنین بعد از 28هفته قابلیت حیات دارد و این دلیل بر مشکل داشتن جنین شما نمیباشد

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
0

سلام اگر بچه 25 هفته زنده بماند میتواند کلی مشکل داشته باشد نگران نباشید به بارداری بعدی فکر کنید

دکتر آزیتا درابادی زارع

جراح و متخصص زنان ، زایمان - کولپوسکوپی
دکتر آزیتا درابادی زارع
0

نوزاد 25 هفته از نطر تکامل ریه هنوز کانل نیست و در مراکز مجهز دنیا هم احتمال زنده ماندن خیلی کم است.

دکتر شقایق برزگر

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر شقایق برزگر
0

ماده شیمیایی در ریه باید تولید شود که مقاومت ریه برای باز شدن کم شود این ماده در این سن تواید نشده و نوزاد قدرت گریه کردن و تنفس و زنده ماندن ندارد. در ضمن در این سن مسمومیت با اکسیژن و خونریزی مغزی کودکان نارس دیده میشود. احتمال آسپیره شیر و عفونت تنفسی هم در کودکان نارس زیاد است. اگر بچه شما به ونتیلاتور وصل میشد پس از تحمل زجر بیشتری از بین میرفت. برای فراموش کردن غم ناشی از دست دادن این کودک با رعایت فاصله استاندارد دوباره بچه دار شوید.

کلینیک سونوگرافی ماموگرافی و عکسبرداری محیا

دکتر بیتا صدیقی ، متخصص رادیولوژی
کلینیک سونوگرافی ماموگرافی و عکسبرداری محیا
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

نیاز به توجه دقیق به سن بارداری وجود دارد. نوزادانی که در هفته 25 به دنیا می آیند، هنوز دستگاه تنفسی آنها کامل نشده است. این می تواند به عنوان علت عدم توانایی گریه کردن او و همچنین تنفس ناقص عمل کند. SpO2 که برابر با 7 درصد است، نشان دهنده اکسیژن خون بسیار پایین است، که نیاز به حمایت تنفسی واقعی را نشان می دهد. هرچند ممکن است استفاده از ونتیلاتور کمک کند، اما این تضمین کننده بقا نیست، زیرا سایر عوامل نیز می تواند مشکلات جدی برای نوزاد ایجاد کند.

زایمان نارس (زیر 37 هفته) می‌تواند مخاطرات زیادی برای نوزاد به همراه داشته باشد، از جمله عدم تکامل کامل ریه‌ها. نوزادان متولد شده در هفته 25 بسیار نارس هستند و معمولاً مشکلات تنفسی، از جمله عدم تنفس مستقل و اکسیژن رسانی کافی، آنها را تهدید می‌کند. ریه‌های چنین نوزادانی هنوز به مرحله تولید کافی سورفاکتانت نرسیده‌اند که برای باز نگه‌داشتن آلوئول‌ها در ریه‌ها ضروری است. پیدا نکردن گریه در هنگام زایمان و سطح SPO2 پایین (7 درصد) نشان‌دهنده ناراحتی شدید تنفسی است. در این حالت، مداخلات تخصصی و تجهیزات حمایتی مانند ونتیلاتور ممکن است تا حدودی به بهبود وضعیت نوزاد کمک کند، اما شانس زنده ماندن همچنان به عوامل دیگری مانند رشد سایر ارگان‌ها و وجود مشکلات احتمالی دیگر وابسته است. در این موقعیت‌ها، تیم پزشکی با در نظر گرفتن شرایط کلی نوزاد و میزان تخصص و امکانات موجود، تصمیم‌گیری می‌کند. بعضی مواقع، شرایط به گونه‌ای است که حتی با استفاده از ونتیلاتور، احتمال بقای نوزاد همچنان کم است. از این رو، مشورت با متخصص نوزادان برای بررسی عوامل و راهکارهای لازم اهمیت دارد.