آهستگی جریان خون در قلب چیست؟ با سلام نیاز هست که فیلم آنژیوگرافی شما مشاهده شود در صورت نرمال بودن عروق کرونر جای نگرانی نیست و معمولا با درمان دارویی بهبودی حاصل خواهد شد.. سلام احتمالا منظور ایشان slow flow CAD است که درمانی به جز دارو نداره.

جریان , خون , آهستگی , سکته قلبی , جریان خون

باسلام مدتی قبل سکته کرده بودم بعدازانژگرافی گفنتد که قلب شما هیچ مشکلی ندارد فقط باید دارو مصرف کنیدالان ۲ماه است که دارو مصرف میکنم ولی اصلا درد قلبم خوب نشده است وبعداز مراجعه مجدد به پزشک گفتند که جریان خون در قلب شما به آهستگی هست وبخاطر همین است که درددارید وهمیشه دست چپ وقفسه سینه وپشت شما احساس درد میکند وهیچ راهی بغیر از مصرف دارو ندارید میخواستم ببینم آیا راه دیگری هست یاهمین مصرف دارو کفایت میکند ؟وآیا این داروها موثرواقع میشود ؟وهمچنین میتوانم به آقای دکتر یوسفی مراجعه کنم یا نه ؟

2
0

آهستگی جریان خون در قلب چیست؟ جریان , خون , آهستگی , سکته قلبی , جریان خونبا سلام نیاز هست که فیلم آنژیوگرافی شما مشاهده شود در صورت نرمال بودن عروق کرونر جای نگرانی نیست و معمولا با درمان دارویی بهبودی حاصل خواهد شد.

1

آهستگی جریان خون در قلب چیست؟ جریان , خون , آهستگی , سکته قلبی , جریان خونسلام احتمالا منظور ایشان slow flow CAD است که درمانی به جز دارو نداره

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

آهستگی جریان خون در قلب می تواند به علت بسیاری از عوامل ایجاد شود از جمله عوامل ژنتیکی، مصرف بعضی داروها، بیماری های قلبی و عروقی. در برخی مواقع، مصرف دارو ضروری است تا جریان خون بهبود یابد و علائم را کاهش دهد. در مورد اثربخشی داروها، باید بگویم که بستگی به شرایط فرد و نوع دارو دارد. برای اطمینان بیشتر، توصیه می شود با دکتر یوسفی یا پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید از آنجا که آنها بیشترین سطح از دانش و تجربه را در این زمینه دارند.

آهستگی جریان خون در قلب می‌تواند به علت باریک شدن عروق کرونری باشد، که تامین خون به عضله قلب را کاهش می‌دهد و درد ایجاد می‌کند. داروهایی که به شما تجویز شده‌اند معمولاً شامل نیترات‌ها، بتابلاکرها یا مهارکننده‌های ACE هستند که به بهبود جریان خون کمک می‌کنند و علائم را کاهش می‌دهند. مصرف مداوم و منظم داروها به کاهش علائم کمک می‌کند و می‌تواند از پیشرفت بیماری جلوگیری کند. پیشنهاد می‌کنم تغییرات سبک زندگی نظیر تغذیه سالم، ورزش منظم و کاهش استرس را نیز مد نظر داشته باشید. همچنین، مراجعه به دکتر یوسفی یا هر متخصص قلب دیگر، برای بررسی دقیق‌تر و حصول اطمینان از رژیم درمانی مناسب، توصیه می‌شود. ارتباط منظم با پزشک و پیگیری روند بهبودی نیز ضروری است.