آیا بی حسی زبان بعد از جراحی دندان عقل نخطرناک است؟ سلام و عرض احترام، لطفا به دانشگاه های علوم پزشکی، دانشکده ی دندانپزشکی، بخش تشخیص بیماریهای دهان و دندان مراجعه کنید جهت تشخیص و ارجاع تخصصی. پیگیری کنید انشاالله نتیجه میگیرید ناامید نشید.. سلام.گاهی در اثر نزدیکی ریشه دندان با اعصاب فکی بی حسی در فک یا زبان ناخواسته ایجاد میشه و غیرقابل اجتناب هست.میزان بی حسی و اینکه تا چه مدت ادامه خواهد داشت بستگی به میزان آسیب وارد شده به عصب داره. در خیلی از موارد رشته های عصبی مجددا ترمیم میشن و بی حسی از بین میره.میتونید به یک متخصص نورولوژیست هم برای بررسی بیشتر میزان آسیب مراجعه بفرمایید. سلام مصرف روزانه ویتامین b1 و ماساژ مرتب فک پایین خیلی به برگشت حس کمک میکند .. باسلام به مرکزی مراجعه کنید که متخصص فک و صورت یا متخصص لثه یا بیماریهای دهان با امکان درمان لیزر را داشته باشد یا به متخصص نورولوژیست مراجعه کنید. اگر دانشکده دندانپزشکی کرج نیز مراجعه کنید شاید بهتر راهنماییتان کنند.. استفاده از قرص های ویتامین B به ترمیم عصب کمک میکنه وهمچنین روش های درمان با لیزر ضعیف شده. باسلام در مواردی که دندان عقل با کانال عصبی فک پایین مرتبط باشد احتمال بی حسی لب و یا زبان وجود داردو غیر قابل اجتناب است پیشنهاد میشود از ویتامین Bو گاباپنتین استفاده نمایید و به نورلوژیست مراجعه نمایدد.

دندان , زبان , نخطرناک , بی‌حسی

سلام و خسته نباشید
من زبونم بخاطر جراحی دندان عقل بی حس شده بود هفت ماه پیش یعنی یه خالت گزگز ومور مور داره و مزه ها رو متوجه نمیشم
شما منو راهنمایی کردین ک ب جراح فک و دهان مراجعه کنم،پیش بهترین دکتر کرج هم رفتم اما بعد از معاینه گفتن که هیچ دارویی نیس و فقط باید صبر کنی که خوب بشه !!!!! با اینکه هفت ماه گذشته.حالا باید چیکار کنم دیگه؟؟؟خسته شدم از این وضع

6
0

آیا بی حسی زبان بعد از جراحی دندان عقل نخطرناک است؟ دندان , زبان , نخطرناک , بی‌حسیسلام و عرض احترام، لطفا به دانشگاه های علوم پزشکی، دانشکده ی دندانپزشکی، بخش تشخیص بیماریهای دهان و دندان مراجعه کنید جهت تشخیص و ارجاع تخصصی. پیگیری کنید انشاالله نتیجه میگیرید ناامید نشید.

0

آیا بی حسی زبان بعد از جراحی دندان عقل نخطرناک است؟ دندان , زبان , نخطرناک , بی‌حسیسلام.گاهی در اثر نزدیکی ریشه دندان با اعصاب فکی بی حسی در فک یا زبان ناخواسته ایجاد میشه و غیرقابل اجتناب هست.میزان بی حسی و اینکه تا چه مدت ادامه خواهد داشت بستگی به میزان آسیب وارد شده به عصب داره. در خیلی از موارد رشته های عصبی مجددا ترمیم میشن و بی حسی از بین میره.میتونید به یک متخصص نورولوژیست هم برای بررسی بیشتر میزان آسیب مراجعه بفرمایید

0

آیا بی حسی زبان بعد از جراحی دندان عقل نخطرناک است؟ دندان , زبان , نخطرناک , بی‌حسیسلام مصرف روزانه ویتامین b1 و ماساژ مرتب فک پایین خیلی به برگشت حس کمک میکند .

1

آیا بی حسی زبان بعد از جراحی دندان عقل نخطرناک است؟ دندان , زبان , نخطرناک , بی‌حسیباسلام به مرکزی مراجعه کنید که متخصص فک و صورت یا متخصص لثه یا بیماریهای دهان با امکان درمان لیزر را داشته باشد یا به متخصص نورولوژیست مراجعه کنید. اگر دانشکده دندانپزشکی کرج نیز مراجعه کنید شاید بهتر راهنماییتان کنند.

1

آیا بی حسی زبان بعد از جراحی دندان عقل نخطرناک است؟ دندان , زبان , نخطرناک , بی‌حسیاستفاده از قرص های ویتامین B به ترمیم عصب کمک میکنه وهمچنین روش های درمان با لیزر ضعیف شده

0

آیا بی حسی زبان بعد از جراحی دندان عقل نخطرناک است؟ دندان , زبان , نخطرناک , بی‌حسیباسلام در مواردی که دندان عقل با کانال عصبی فک پایین مرتبط باشد احتمال بی حسی لب و یا زبان وجود داردو غیر قابل اجتناب است پیشنهاد میشود از ویتامین Bو گاباپنتین استفاده نمایید و به نورلوژیست مراجعه نمایدد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بی حسی زبان پس از جراحی دندان عقل می تواند به دلیل آسیب دیدن عصب ناشی از جراحی باشد.بعضی اوقات بازیافت کامل زمان می برد و ممکن است تا چند ماه یا حتی یک سال به بعد ادامه داشته باشد.به هر حال و اگر شما همچنان نگران هستید ،می توانید نظر دومی را از دکتر دیگری بگیرید. ممکن است تشخیص یا راه درمانی دیگری وجود داشته باشد که می تواند به شما کمک کند.

بی‌حسی زبان که بعد از جراحی دندان عقل تجربه می‌کنید، می‌تواند نشانه‌ای از آسیب به عصب لینگوال باشد. چنین رخدادی معمولاً در صورتی که دندان عقل نزدیک به عصب باشد، ممکن است اتفاق بیفتد. این احساس بی‌حسی یا احساس گزگز و مورمور که به آن پارستزی می‌گویند، می‌تواند چندین ماه طول بکشد تا بهبود یابد. برخی افراد ممکن است در مدت زمان کوتاهی بهبود یابند، در حالی که برای دیگران ممکن است بیشتر طول بکشد یا حتی ممکن است دائمی شود. تصمیم به مراجعه به جراح فک و صورت یک اقدام مناسب بود و نظارت متخصص دقیقاً همان چیزی است که برای اطمینان از نبود علل دیگری همچون نوروما یا فشردگی عصب نیاز دارید. همان‌طور که پزشک شما توصیه کرده، صبر کردن در چنین شرایطی ضروری است. در صورتی که علائم بهبود نیافتند یا بدتر شدند، ممکن است مشاوره با متخصصی دیگر پیشنهاد شود. روش‌های فیزیوتراپی یا درمان‌های مکمل مانند مصرف ویتامین B کمپلکس نیز ممکن است در برخی موارد به بهبود کمک کنند. برای دریافت چنین درمان‌هایی، مشاوره با یک متخصص تغذیه یا نوتریشنیست می‌تواند مفید باشد. در پایان، حفظ بهداشت دهان و دندان و اجتناب از فشار اضافی روی ناحیه آسیب‌دیده می‌تواند در کاهش علائم کمک‌کننده باشد.