درمان عفونت جای واکسن نوزاد چگونه است؟ سلام بتادین نزنین باعث تاخیر در ترمیم زخم میشه به متخصص کودکان مراجعه کنید. سلام .عکس ارسال نشده . اصلا بتادین نزنید با توجه به شرح حالی که ذکر کردید علل مختلفی از جمله عفونت مطرح میشه که نیاز به معاینه و بررسی های لازم داره حضوری به متخصص اطفال یا فوق تخصص عفونی اطفال مراجعه کنید..

عفونت , واکسن , عفونت جای واکسن

درمان عفونت جای واکسن نوزاد؟
نوزاد پسر دارم روز دوم تولد بیمارستان واکسن زدن براش الان یکماهو ۴ روزشه تازه متوجه شدم جای واکسنش عفونت کرده حالا یکم بتادین زدم بعد از چند روز دیدم متورم شده
این عکسی گذاشتم زمانی بتادین زدم بود ولی الان چند روز گذشته متورم شده
راه درمانش چیه؟
دارو چی خوبه؟
پیشه چه متخصصی باید بچه رو نشون بدم متخصص نوزادان یا متخصص عفونی؟

2
0

درمان عفونت جای واکسن نوزاد چگونه است؟ عفونت , واکسن , عفونت جای واکسنسلام بتادین نزنین باعث تاخیر در ترمیم زخم میشه به متخصص کودکان مراجعه کنید

0

درمان عفونت جای واکسن نوزاد چگونه است؟ عفونت , واکسن , عفونت جای واکسنسلام .عکس ارسال نشده . اصلا بتادین نزنید با توجه به شرح حالی که ذکر کردید علل مختلفی از جمله عفونت مطرح میشه که نیاز به معاینه و بررسی های لازم داره حضوری به متخصص اطفال یا فوق تخصص عفونی اطفال مراجعه کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

اول از همه، مهم است که به یک پزشک پدیاتر مراجعه کنید. اگر سرماخوردگی یا تورم در ناحیه تزریق واکسن در نوزاد ایجاد شده است، ممکن است برخی داروهای ضد التهاب موضعی مورد نیاز باشند. در مناطق عفونی، به طور کلی باید از بتادین یا محلول های دیگر آیودین پرهیز شود زیرا می توانند باعث تحریک پوست شوند. مراقب استفاده بیش از حد از کرم های آنتی بیوتیک نیز باشید، زیرا به جای کمک به درمان عفونت، ممکن است مقاومت باکتری ها را ایجاد کنند.

اگر نوزاد شما بعد از واکسیناسیون دچار عفونت در ناحیه تزریق شده است، معمولاً این مسئله می‌تواند به دلیل تحریک و یا واکنش بدن به واکسن باشد. اولین قدم پاک‌سازی منطقه با استفاده از محلول‌های ضدعفونی مانند بتادین است که شما نیز این اقدام را انجام داده‌اید. اگر تورم و عفونت پس از چند روز بهبود نیافت و یا بدتر شد، توصیه می‌کنم به پزشک متخصص نوزادان مراجعه کنید. آن‌ها می‌توانند تشخیص دهند که آیا نیاز به مشاوره با متخصص عفونی وجود دارد و یا نیازی به تجویز آنتی‌بیوتیک یا داروی خاصی است. در شرایط اورژانسی که تب یا علائم شدید دیگر وجود دارد، فوراً به مراکز درمانی مراجعه کنید. مراقب باشید که خودسرانه دارو مصرف نکنید و حتماً طبق دستور پزشک عمل کنید.