ریختن پرز زبان مداوم و تورفتگی؟ باسلام، جهت اطمینان خاطر توصیه میکنم که نمونه برداری بشید برای نظر دقیق به متخصص گوش حلق و بینی مراجعه کنید. سلام.عکس در نور روز بدون فلش دوربین از زبان تون بفرستین.

پرز , زبان , پرز زبان , ریختن

سلام. هشت ماهه نصف زبونم اول از گوشه زبون شروع میکنه به سوختن و کم کم پرز میریزه و در عرض یک هفته نصف راست زبونم کاملا پرزاش میریزه که الان عکس اخرین مرحلشو ندارم .دوباره در میاد و باز در عرض یک هفته بعد شروع میکنه به ریختن . اما بغل زبونم تقریبا دو ماهه ایجاد شده ، اون فرورفتگیه یا ریختن پرزه نمی دونم،کاملا دایمی هس و حتی وقتی پرزا در میان بازم اون قسمت خالیه. و اینکه جوانه های چشایی دو طرف انتهای بغل زبان هم بزرگه.به خاطر کرونا دکتر نرفتم، مخصوصا اون فرورفتگی که دایمی ایجاد شده .مشکلم چیه

2
0

ریختن پرز زبان مداوم و تورفتگی؟ پرز , زبان , پرز زبان , ریختنباسلام، جهت اطمینان خاطر توصیه میکنم که نمونه برداری بشید برای نظر دقیق به متخصص گوش حلق و بینی مراجعه کنید

0

ریختن پرز زبان مداوم و تورفتگی؟ پرز , زبان , پرز زبان , ریختنسلام.عکس در نور روز بدون فلش دوربین از زبان تون بفرستین

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

ممکن است دچار یک اختلال به نام 'Geographic Tongue' یا زبان جغرافیایی باشید. این یک حالت غیر بدخیم و بی ضرر است که باعث می‌شود بعضی از جوانه‌های چشایی روی زبان – که به آن‌ها 'پاپیلا' می‌گویند - کوچک یا ناپدید شوند و سطح زبان ناهمگون به نظر رسد. این حالت ممکن است قسمت‌های گوناگون زبان را در زمان‌های مختلف تحت تأثیر قرار دهد. اما برای مطمئن شدن, باید به یک پزشک مراجعه کنید. خودتان را از مراجعه به پزشک به علت کرونا بازی ندارید, بسیاری از کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها روش‌های بسیار امن برای مراقبت از بیماران در این زمان‌ها اعمال می‌کنند.

سلام. مشکل ریختن پرز زبان و تورفتگی ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شود. التهاب زبان (گلوسیت) می‌تواند به دلیل عفونت، نقص ویتامینی (بالاخص ویتامین B12 و آهن)، واکنش آلرژیک یا بیماری‌های سیستمیک رخ دهد. تورفتگی‌های زبان ممکن است به دلیل آسیب مکانیکی، کمبود مواد مغذی یا حتی شرایطی مثل سندرم جغجغه باشد. بزرگ شدن جوانه‌های چشایی می‌تواند طبیعی باشد، اما در برخی موارد می‌تواند نشانگر عفونت یا التهاب باشد. به دلیل طولانی بودن علائم و وجود تغییرات دائم، توصیه می‌شود که با پزشک متخصص (ترجیحاً دندان‌پزشک یا متخصص گوش و حلق و بینی) مشورت نموده و آزمایشات لازم را انجام دهید تا علت دقیق تشخیص داده شود. مراجعه به پزشک آنلاین نیز می‌تواند گزینه ایمن در دوران کرونا باشد.