عوارض مصرف داروی ترازوسین چگونه است؟

به مقدار فراوان در مثانه و کلیه شن داشتم دکتر برام قرص ترازوسین تجویز کرد چند روز بعد از خوردن این دارو در ناحیه داخل آلت تناسلی سمت چپ گوله گوله ایجاد شده میخام بدونم از عوارض این داروست؟ممکنه جلو ادرارمو بگیره؟ باتشکر

0

با سلام امکان پذیر هست اما بسیار بسیار بعید. بهتره معاینه و بررسی بشید برای علل دیگر

دکتر مهدی قاضی

جراح و متخصص کلیه ، مجاری ادراری ، پر...
دکتر مهدی قاضی
0

بیشترین عارضه دارو ،افت فشارخون وضعیتی هست. این علامت بخاطر سنگ تون هست.مایعات زیاد بخورین

دکتر شهدک داداش پور

فوق تخصص بیماری های کلیه ، فشار خون ،...متخصص داخلی
دکتر شهدک داداش پور
-1

سلام.این عارضه دارو نیست.بررسی بیشتر نیاز است

دکتر نادر رش احمدی

اورولوژیست (جراح کلیه و مجاری ادراری ...
دکتر نادر رش احمدی
-2

چنین عارضه ای نداره و حتی باعث دفع بهتر ادرار هم میشه

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

داروی ترازوسین برای کنترل بیماری‌های مربوط به پروستات و اختلالات وابسته به سیستم دفع ادراری مردان استفاده می‌شود. عوارض شایع این دارو می‌تواند شامل سردرد، سرگیجه، خستگی، تب، تهوع و یا تغییرات در تمایل جنسی باشد. حالتی که توضیح داده‌اید ممکن است ناشی از واکنش به دارو باشد، اما این بررسی های بیشتر توسط پزشک شما نیاز دارد. در هر صورت، در صورت بروز عوارض ناخواسته بعد از مصرف دارو، باید فوراً با پزشک خود تماس بگیرید.

ترازوسین یک داروی آلفا بلوکر است که معمولاً برای درمان علائم بزرگ شدن پروستات (BPH) و فشار خون بالا استفاده می‌شود. این دارو با شل کردن عضلات موجود در پروستات و بخشی از مثانه عمل می‌کند که جریان ادرار را بهبود می‌بخشد. عوارض جانبی رایج ترازوسین شامل سرگیجه، افت فشار خون، سردرد، و گاهی احتباس ادراری است. در رابطه با احساس گوله گوله در ناحیه داخل آلت تناسلی، این حالت به عنوان یک عارضه مستقیم ترازوسین شناخته نشده است. ممکن است به دلیل مسائل دیگری نظیر عفونت‌های ادراری، سنگ‌های کلیه یا سایر عوامل زمینه‌ای باشد. در صورت تجربه چنین علائمی، توصیه می‌شود سریعا به پزشک مراجعه کنید. در خصوص احتمال ایجاد انسداد در جریان ادرار، اگرچه ترازوسین معمولاً باعث تسهیل در ادرار می‌شود، موارد نادر از احتباس ادراری گزارش شده‌اند. لذا نظارت پزشک بسیار ضروری است. توصیه می‌شود از مصرف خودسرانه دارو اجتناب کنید و هرگونه علامت غیرمعمول را به پزشک اطلاع دهید.