در بیمار مبتلا به سرطان مثانه اگه مثانه برداشته شود مثانه مصنوعی در خارج از بدن است یا داخل بدن؟

باسلام .دربیمارمبتلابه سرطان مثانه اگه مثانه برداشته شودآیامثانه مصنوعی درخارج ازبدن است یاداخل بدن ؟فعلانفروستومی موقت دارن وقراره مثانشون برداشته بشه

2

سلام بسته به شرایط بیمار نوع عمل جراحی فرق می کند، در بعضی بیماران می توان از روده مثانه درست کرد که در داخل بدن باشد و در بعضی بیماران نیاز به استفاده از کیسه روی شکم برای تخلیه ادرار است.

دکتر نعمت اله قربانی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسل...
دکتر نعمت اله قربانی
-1

سلام معمولا با استفاده از روده مثانه درست میشود،و داخل شکم قرار دارد،بسته به پیشرفت بیماری،نوع عمل متفاوت بوده،میتواند خروجی ادرار از مجرا یا از روی شکم باشد،بسته به شرایط بیمار و بیماری،گراک تصمیم خواهد گرفت

دکتر کامیار اقبالی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری(ارولوژی)
دکتر کامیار اقبالی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

بعد از برداشته شدن مثانه به علت سرطان، مثانه مصنوعی می تواند به دو شکل باشد. اگر به صورت درون بدنی باشد، محل نگهداری ادرار در زیر پوست شکم خواهد بود، اما اگر خارجی باشد، از طریق یک سرنگ به بیرون هدایت خواهد شد. تصمیم گیری بین این دو گزینه بستگی به وضعیت خاص هر بیمار دارد.

در بیمارانی که به دلیل سرطان مثانه نیاز به برداشتن مثانه پیدا می‌کنند، امکان ساخت مثانه مصنوعی وجود دارد. این مثانه مصنوعی می‌تواند در داخل یا خارج از بدن قرار گیرد، بسته به انتخاب روش جراحی و شرایط بیمار. انتقال مثانه مصنوعی در داخل بدن (معروف به نئوپلاستیا) معمولاً شامل ایجاد یک کیسه جدید از قسمت‌هایی از روده است که با کمک آن ادرار به روش طبیعی‌تر انتقال پیدا می‌کند. در حالی که استفاده از کیسه خارجی (یوروستومی) روی پوست، ادرار را به خارج از بدن هدایت می‌کند. انتخاب به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد، از جمله مرحله سرطان، شرایط عمومی بیمار و ترجیح بیمار و پزشک.