فیبرواسکن کبد در بارداری بدلیل بالا بودن آنزیم کبدضرر ندارد؟ فیبر و اسکن کبد در واقع سنجش الاستیسیته کبد توسط امواج اولتراسونیک است تاثیر بدی بر جنین ندارد. آنزیم های کبدی شما آنچنان بالا نیست که نیاز به انجام فیبرو اسکن کبد باشد. با محدودیت کربوهیدرات و رژیم غذایی مناسب، افزایش در حد تحمل فعالیت فیزیکی و کنترول فشار خون میتوانید تحت نظر پزشک معالج خود باشید. لازم است که در ادامه بارداری از نظر فشار خون و دفع پروتئین ادرار و همچنین آنزیم های کبدی هم چنان تحت نظر باشید..

کبد , فیبرواسکن , بارداری

سلام من هفته ۲۹ بارداری هستم
آنزیم کبدم در بارداری ast ۴۰ و alt ۲۴ است و سونو کبدم هم خوب بوده ، حالا دکتر زنانم گفتن تحت نظر دکتر گوارش باشم رفتم دکتر گوارش گفت فیبرواسکن باید بکنم آیا برای جنین ضرر نداره فیبرواسکن کبد و اصلا نیاز دارم؟

1
1

فیبرواسکن کبد در بارداری بدلیل بالا بودن آنزیم کبدضرر ندارد؟ کبد , فیبرواسکن , بارداریفیبر و اسکن کبد در واقع سنجش الاستیسیته کبد توسط امواج اولتراسونیک است تاثیر بدی بر جنین ندارد. آنزیم های کبدی شما آنچنان بالا نیست که نیاز به انجام فیبرو اسکن کبد باشد. با محدودیت کربوهیدرات و رژیم غذایی مناسب، افزایش در حد تحمل فعالیت فیزیکی و کنترول فشار خون میتوانید تحت نظر پزشک معالج خود باشید. لازم است که در ادامه بارداری از نظر فشار خون و دفع پروتئین ادرار و همچنین آنزیم های کبدی هم چنان تحت نظر باشید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

فیبرواسکن کبد (FibroScan) یک روش تصویربرداری است که برای سنجیدن سختی کبد استفاده می‌شود و در تشخیص بیماری‌های کبدی مانند فیبروز و سیروز مفید است. این روش بدون درد و غیرتهاجمی است و از امواج فراصوت برای ارزیابی کبد استفاده می‌کند. انجام فیبرواسکن در دوران بارداری امن تلقی می‌شود و هیچ گزارشی مبنی بر خطر برای جنین وجود ندارد. با توجه به سطوح آنزیم‌های کبدی که در آزمایشات شما (AST 40 و ALT 24) گزارش شده، این سطوح نسبتاً عادی به‌نظر می‌رسند. با این حال، احتمال افزایش آنزیم‌ها در بارداری وجود دارد که می‌تواند ناشی از فشار بارداری بر کبد باشد. دلیل اینکه پزشک شما توصیه به فیبرواسکن نموده احتمالا جهت اطمینان از عدم وجود فیبروز یا سایر مشکلات کبدی می‌باشد. برای مطمئن شدن از اینکه فیبرواسکن کبد در شرایط شما ضروری است یا خیر، می‌توانید با پزشک معالجتان به بحث بیشتری بپردازید و اطلاعات دقیق‌تری در مورد وضعیت کبدی خود کسب نمایید. همچنین می‌توانید در مورد سایر آزمایشات یا روش‌های ارزیابی که کمتر تهاجمی هستند مشورت کنید.