دختر 9 سال با قد 126 بالغ می شود برای قدش چیکار کنم؟ سلام لازمه حتما تحت نظر غدد کودکان باشید بویژه اینکه سابقه خانوادگی هم داشته بهتره به شهر مشهد مراجعه نمایید.

قدش , بالغ , افزایش قد , بلوغ زودرس

سلام:
دخترم کلاس چهارم دبستانه و چند روز پیش متوجه شدم جوانه های پستانش ظاهر شده؛خیلی نگران شدم .با اینکه با قد۵۱ متولد شد ولی از دو سالگی روند رشدش بسار کند شد؛ تا الان که وزنش ۲۵ و قد ۱۲۶و BMIحدود ۱۵ .
الان موندم چیکار کنم بیرجندمتخصص غدد اطفال نیست .
ایا بهش قرص ها و دارو های تقویتی؛کلسیم و بدم.تاثیر داره؟
لازم به ذکره دختر بزرگم بلوغ زود رس داشت و بعد از به تاخیر انداختن بلوغش از هورمون رشد برای قدش استفاده کردم.و الان قدش ۱۵۶ هست.قد خودم ۱۵۳ و قد همسرم۱۶۵

1
0

دختر 9 سال با قد 126 بالغ می شود برای قدش چیکار کنم؟ قدش , بالغ , افزایش قد , بلوغ زودرسسلام لازمه حتما تحت نظر غدد کودکان باشید بویژه اینکه سابقه خانوادگی هم داشته بهتره به شهر مشهد مراجعه نمایید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

روند بلوغ در هر فرد می تواند متفاوت باشد و بسیاری از عوامل مختلف، از جمله ژنتیک، رژیم غذایی و سطح فعالیت فیزیکی، می تواند تاثیر بگذارد. اگر شما نگران سرعت بلوغ دخترتان هستید، بهترین کار این است که با پزشک کودکان مشورت کنید.اگرچه برخی مکمل های غذایی مثل کلسیم می تواند بر سلامتی کلی کودکان تاثیر مثبت داشته باشد، اما این مکمل ها نمی توانند سرعت بلوغ را تنظیم کنند. بلوغ نیز بر روی سرعت رشد تاثیر دارد، بنابراین اگر دخترتان زودتر بلوغ کند، قدش ممکن است کمتر از همسنانش باشد.در برخی موارد، هورمون های رشد ممکن است توسط یک پزشک تجویز شوند. اما این موضوع نیاز به بررسی دقیق دارد و فقط باید توسط متخصص انجام شود. بنابراین، مشورت با یک پزشک کودکان بسیار مهم است.

با توجه به اطلاعاتی که ارائه دادید، نگرانی شما در مورد رشد قد دخترتان قابل درک است. اولین نکته مهم مراجعه به پزشک متخصص غدد کودکان است، حتی اگر در شهر خودتان به متخصص دسترسی ندارید، می‌توانید به شهرهای نزدیک سفر کنید یا از خدمات مشاوره آنلاین استفاده کنید. در این بین، ارائه توضیحات دقیقی از سابقه خانوادگی، مانند قد والدین و تجربه‌هایی که در مورد بلوغ زودرس خواهرش داشته‌اید، می‌تواند به پزشک کمک زیادی بکند. در مورد مصرف مکمل‌ها مانند کلسیم و ویتامین D، این‌ها می‌توانند به بهبود سلامت استخوانی کمک کنند، اما به شرطی که تحت نظارت پزشک و بر اساس نیاز واقعی بدن باشند. استفاده خودسرانه از هورمون رشد به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، زیرا ممکن است علاوه بر عدم تاثیر مثبت، عوارض جانبی جدی داشته باشد. بهترین راهکار این است که بر روی رژیم غذایی سالم، غنی از پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی تمرکز کنید و مطمئن شوید که دخترتان فعالیت بدنی مناسبی دارد، مانند شنا و یا ورزش‌هایی که به رشد و کشش عضلات و استخوان‌ها کمک کند. همچنین، میزان خواب کافی و وضعیت روانی و استرس نیز از عوامل موثر در رشد قد می‌باشند. در نهایت، همیشه مشورت با پزشک متخصص بهترین راهکار برای تصمیم‌گیری در مورد روش‌های درمانی و حمایتی است.