نحوه قطع کردن قرص اسپیرونولاکتون چطور است؟

با سلام
آیا بعد از ۹ ماه مصرف اسپیرونولاکتون ۵۰ میلی می توان یک مرتبه قطعش کرد؟ به دلایل حال حاضر به دکتر پوستم دسترسی ندارم

1

با سلام، در صورت صلاحدید پزشک معالج تان جهت پایان دادن به دوره ی درمان ،می توانید دارو را قطع بفرمایید و نیازی به کاهش تدریجی آن نمی باشد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
3

سلام نیازی به قطع تدریجی نیست

دکتر المیرا هاشمی اصل

جراح و متخصص زنان و زایمان
دکتر المیرا هاشمی اصل
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

اسپیرونولاکتون یک داروی دیورتیک (از بین بر دهنده آب بدن) است که برای درمان بیماری هایی مانند کبد چرب، فشار خون بالا، خروپف و اختلالات هورمونی مورد استفاده قرار می گیرد. توصیه نمی شود که بدون مشورت با پزشک مصرف این دارو را قطع کنید چون ممکن است عوارضی مانند سردرد، بی حالی، تهوع و لرز به همراه دارد. علاوه بر این، به جای قطع ناگهانی، می توانید کم کم دوز دارو را کاهش دهید تا بدن شما فرصت اقتباس با وضعیت جدید پیدا کند. در هر صورت، بهترین اقدام در این زمینه دریافت نظر یک پزشک متخصص است.

قطع ناگهانی داروی اسپیرونولاکتون به دلیل ریسک بالا و خطر ابتلا به عوارض جانبی جدی توصیه نمی‌شود. اسپیرونولاکتون یک داروی دیورتیک است و در مدیریت فشار خون بالا و مشکلات هورمونی نظیر آکنه، هیرسوتیسم و سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) استفاده می‌شود. قطع ناگهانی دارو ممکن است منجر به بازگشت علائم، عدم تعادل الکترولیت‌ها، و افزایش فشار خون شود. بهترین روش، کاهش تدریجی دوز می‌باشد که باید تحت نظارت دقیق پزشک صورت گیرد. در صورتی که به پزشک دسترسی ندارید، بسیار مهم است که پیش از هرگونه تصمیم‌گیری با یک مشاور پزشکی چه به صورت آنلاین و چه حضوری مشورت نمایید. این اقدام می‌تواند از مشکلات جبران‌ناپذیر پیشگیری نماید.